Ga naar inhoud

Food Truck Festival TREK

Maastricht

Het geliefde Stadspark wordt weer omgetoverd tot één groot sfeervol openluchtrestaurant tijdens dit reizende en gratis toegankelijke festival.

Rondom Hemelvaartsdag strijkt het grootste rondreizende foodfestival van Nederland weer neer in Maastricht. Bourgondiërs uit de wijde omgeving kunnen in het Stadspark genieten van de lekkerste Street food gerechtjes die met liefde bereid worden in de mooiste foodtrucks. Festival TREK staat ook garant voor een verrassend aanbod entertainment met acts en optredens van theatermakers, kleinkunstenaars en muzikaal talent uit de regio.

Foodfestival plus 

Alleen de beste en mooiste foodtrucks staan op Festival TREK. Hierbij wordt rekening gehouden met een goede prijs-kwaliteitverhouding en een gevarieerd aanbod, met voldoende keuze voor vegetariërs en veganisten. Er hangt een ongedwongen sfeer met verrassende entertainment met acts en optredens van regionaal talent. Zo staan er op het festivalterrein een gemeentehuis, theatertent en verschillende kermisklassiekers. ’s Avonds kunnen bezoekers zich uitleven bij de Silent Disco en een DJ die met de grootste hits iedereen in beweging krijgt.

Wanneer

  • Dagelijks vanaf 23 mei 2024 t/m 26 mei 2024

Prijzen

  • Gratis
  • -

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *