Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Concert Huiswaarts

Kloosterkerk Wittem, Maastricht

Het gevoel van thuiskomen, waar vind je dat? Ver van huis, dicht bij jezelf, of je blijft even staan om later te bepalen waar je verdergaat.

Contact

Kloosterkerk Wittem
Wittemer Allee 34
Maastricht
Plan je route

vanaf jouw locatie

Reserveren

Misschien lonkt het in de verte, verlang je naar een thuis of moet je noodgewongen weg van huis en haard. We slenteren, stromend, pulserend, e…

Misschien lonkt het in de verte, verlang je naar een thuis of moet je noodgewongen weg van huis en haard. We slenteren, stromend, pulserend, even stilstaand, ons hoofd te ruste leggend … en weer door. Voorbij wijdse landschappen, spiegelend water en imposante bergtoppen. Want misschien vinden we daar … In het programma “Huiswaarts” zingt Vocaal Ensemble Lingua e Musica over het verlangen om aan te komen op een plek waar er op je gewacht wordt. Waar je weet dat je veilig bent en je hoofd vredig kan laten rusten. Dit is een geliefd thema in de kunst. En een actueel thema in een onrustige wereld, waar veel mensen verdreven van huis en haard hun heil elders zoeken. Kamerkoor Lingua e Musica o.l.v. Patrick Vaessens vraagt met dit a capella programma aandacht voor mensen voor wie het niet vanzelfsprekend is om een veilig (t)huis te hebben.   Elk lied is een reis, bewegend door een landschap, met wisselende tempo’s: huppelend, glijdend, slepend, stilstaand en weer door, met de drijfveer om aan te komen.

Prijzen

  • van € 10,00 tot € 15,00 Studenten €10.

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *