Coronavirus (COVID-19) informatie en genomen maatregelen in Maastricht. Lees meer.

Culturele locaties in Maastricht

Bezoek je Maastricht, ontdek dan zeker de musea, kunsthuizen en culturele instellingen. Van het fotomuseum aan het Vrijthof tot het imposante Bonnefanten voor hedendaagse kunst. Meer interesse in de geschiedenis van de Mosasaurus? Stap dan binnen in het Natuurhistorisch Museum. Op deze pagina vertellen we je alles over kunst en cultuur in Maastricht.

Je kunt volop van je bezoek aan Maastricht genieten. Evenementen zijn weer toegestaan en de musea, bioscopen en theaters verwelkomen je met open armen.  Daar waar anderhalve meter afstand in acht genomen kan worden, gelden verder geen maatregelen voor locaties. Kan dit niet? Dan zijn er per locatie andere maatregelen waaraan je je dient te houden. Bij evenementen dien je in sommige gevallen een coronabewijs te laten zien. Alles bewust & safe, maar met heel veel plezier!

Wil je ons laten weten dat je evenement of activiteit is afgelast of verplaatst? Of heb jij een initiatief dat je graag met ons wilt delen? Stuur een mail naar redactie@uitagendamaastricht.nl en we gaan er z.s.m. mee aan de slag.

Bonnefanten | Culturele hotspot in Maastricht

Bonnefanten vierde afgelopen jaar het 25-jarig jubileum van het markante gebouw. In het iconische, door Aldo Rossi ontworpen gebouw schuilt een verzameling van oude meesters en moderne kunst. 

Bekijk de bijzondere kunstcollectie met werken van nationale en internationale kunstenaars online en haal het Bonnefanten bij jou in huis. Zo kun je vanaf de bank meegenieten van deze culturele hotspot in Maastricht.

Bekijk de online collectie
Maastricht Bonnefantenmuseum Céramique Bezoeken Musea het bonnefanten museum maastricht
 • SLAPEN

  kom ook

  Maastricht Overnachten Slapen Hotel Midweekend Beluga Mansion
 • THEATER

  Bezoek het

 • DANS

  Kijk ook naar

 • MUZIEK

  Geniet van