Musea in Maastricht

Maastricht kent veel musea. Zo kun je voor hedendaagse kunst terecht in het Bonnefanten, stap je terug in de geschiedenis van de Mosasaurus in het Natuurhistorisch Museum en laat het Museum aan het Vrijthof je alles zien over fotografie. 

 

Info maatregelen corona

In belang van de volksgezondheid neemt de Nederlandse overheid een reeks extra maatregelen om de  verspreiding van het coronavirus af te remmen. Vanaf zondag 15 maart 18:00 uur tot en met dinsdag 19 mei zijn alle eet- en drinkgelegenheden, musea, concertzalen en theaters gesloten. Ook niet alle winkels zijn geopend. Diverse evenementen, voorstellingen en concerten worden tot 1 september afgelast.
Wil je zeker weten dat je niet voor een gesloten deur staat? Neem van te voren contact op met de desbetreffende instantie. Kijk voor de actuele informatie over evenementen en activiteiten op de website van de betreffende organisatoren.

Klik hier voor meer informatie over de maatregelen.

Bonnefanten | Culturele hotspot in Maastricht

Bonnefanten viert dit jaar het 25-jarig jubileum van het markante gebouw. In het iconische, door Aldo Rossi ontworpen gebouw schuilt een verzameling van oude meesters en moderne kunst. 

Bekijk de bijzondere kunstcollectie met werken van nationale en internationale kunstenaars online en haal het Bonnefanten bij jou in huis. Zo kun je vanaf de bank meegenieten van deze culturele hotspot in Maastricht.

Bekijk de online collectie
Maastricht Overnachten Slapen Hotel Midweekend Beluga Mansion

Maastricht Overnachten Slapen Hotel Midweekend Beluga Mansion

© Maastricht Marketing

SLAPEN

kom ook

THEATER

Bezoek het

DANS

Kijk ook naar

MUZIEK

Geniet van