Musea in Maastricht

Maastricht is veel verschillende musea rijk. Zo kun je voor hedendaagse kunst terecht in het Bonnefantenmuseum, stap je terug in de geschiedenis van de Mosasaurus in het Natuurhistorisch Museum en laat het Museum aan het Vrijthof je alles zien over mode en fotografie. Bekijk hieronder welke musea je in Maastricht en de regio kunt bezoeken en welke exposities en tentoonstellingen de komende tijd te zien zijn. 

David Lynch

Naast zijn beroemde filmische werken is David Lynch altijd actief gebleven als beeldend kunstenaar. De tentoonstelling "Someone is in my house" in het Bonnefantenmuseum presenteert het onderbelichte maar veelzijdige kunstenaarschap van Lynch in al haar facetten. Naast een selectie van zijn vroege korte films, waaronder het belangrijke academiewerk Six Men Getting Sick (1967), zijn er schilderijen, fotografie, werken op papier, (geluids)installaties en sculpturale werken te zien zijn.

Bekijk de tentoonstelling

TEFAF | 16 t/m 24 maart 2019

TEFAF Maastricht laat je meer dan 7.000 jaar aan kunstgeschiedenis zien. Een evenement om niet te missen. Maar liefst 275 van 's werelds meest toonaangevende galeries uit 20 landen presenteren werk van oude meesters en antieke kunstwerken, maar ook een breed scala aan moderne en hedendaagse kunst, evenals sieraden en werken op papier. 

Kom je ook?

LOGEREN?

Blijf je 

VOORSTELLINGEN

Cabaret

HET THEATER

Een avond naar

UITAGENDA

De volledige