Musea in Maastricht

Maastricht is veel verschillende musea rijk. Zo kun je voor hedendaagse kunst terecht in het Bonnefantenmuseum, stap je terug in de geschiedenis van de Mosasaurus in het Natuurhistorisch Museum en laat het Museum aan het Vrijthof je alles zien over mode en fotografie. Bekijk hieronder welke exposities en tentoonstellingen de komende tijd te zien zijn en welke musea je in Maastricht en de regio kunt bezoeken. 

Homage to Humanity

Museum aan het vrijthof presenteert van 26 september 2019 t/m 15 maart 2020 een oeuvre-tentoonstelling van fotograaf Jimmy Nelson. De expositie ‘Homage to Humanity’ biedt een selectie portretten van inheemse volkeren die dreigen te verdwijnen.

Kom kijken

Museum aan het vrijthof

Museum aan het Vrijthof heeft de afgelopen jaren gewerkt aan een nieuwe toekomstvisie met een duidelijke keuze voor het veelzijdig medium fotografie. Het museum wil twee keer per jaar een grote naam uit de fotografiewereld presenteren met een attractief omlijstingsprogramma. De rode draad van de tentoonstellingen is de maatschappelijke relevantie. Een nieuw en fris museaal concept, een ontmoetingsplek, met meer ruimte voor experiment en nieuwe crossovers binnen de cultuursector. Een breed publiek wordt op een toegankelijke wijze getrakteerd op spraakmakende ervaringen en spannende kruisbestuivingen in een sfeervolle setting, waarbij bezoekers met een zachte g worden ontvangen.

SLAPEN

kom ook

THEATER

Bezoek het

DANS

Kijk ook naar

MUZIEK

Geniet van