Muziek en concerten in Maastricht

Dompel je onder in de muziekoptredens en concerten die Maastricht voor je op het programma heeft staan. Jaarlijks betreedt André Rieu het Vrijthof om prachtige geluiden in de stad te laten klinken. Maar er is nog meer… het hele jaar door kun je van muziekoptredens genieten bij de Muziekgieterij, luisteren naar live jazzmuziek bij Familia of het open podium betreden bij  Café de Pieter.

Info maatregelen corona

In belang van de volksgezondheid neemt de Nederlandse overheid een reeks extra maatregelen om de  verspreiding van het coronavirus af te remmen. Vanaf zondag 15 maart 18:00 uur tot en met dinsdag 19 mei zijn alle eet- en drinkgelegenheden, musea, concertzalen en theaters gesloten. Ook niet alle winkels zijn geopend. Diverse evenementen, voorstellingen en concerten worden tot 1 september afgelast.
Wil je zeker weten dat je niet voor een gesloten deur staat? Neem van te voren contact op met de desbetreffende instantie. Kijk voor de actuele informatie over evenementen en activiteiten op de website van de betreffende organisatoren.

Klik hier voor meer informatie over de maatregelen.

 

philharmonie zuidnederland

philharmonie zuidnederland is een bruisend symfonieorkest met een rijk scala aan concertformules. Het repertoire bestrijkt de complete symfonische literatuur, van eeuwenoude meesterwerken tot spannende wereldpremières. Een levendige band met de Zuid-Nederlandse samenleving staat altijd voorop. Dat blijkt uit de succesvolle projecten in de regio op momenten die ertoe doen. Het hoogwaardige educatieprogramma maakt philharmonie zuidnederland tot een orkest voor iedereen.

Luister vanuit thuis naar klassieke meesterwerken of laat je verrassen door de #philgood momenten van de orkestleden. 

Luister mee

Muziekgieterij

De Muziekgieterij is het poppodium van Maastricht en met uitstek dé plek om oude en nieuwe muziek te (her)ontdekken. Sinds 2019 opent Muziekgieterij ‘2.0’ in het hart van het industriële Sphinxkwartier haar deuren voor maar liefst 1500 bezoekers. Voor liefhebbers van indie, rock, popmuziek, maar ook gedurende de nacht vind je plezier in de poptempel van Maastricht.

De Muziekgieterij, haar productiehuis M-PX en journalist/presentator Leon Verdonschot starten samen een nieuw initiatief: QUARANTALKS. Een wekelijkse live-talkshow vanuit een lege Muziekgieterij.

Kijk mee!
Maastricht Overnachten Slapen Beaumont Hotel Wyck

Maastricht Overnachten Slapen Beaumont Hotel Wyck

© Maastricht Marketing

LOGEREN?

Blijf je 

IN HET MUSEUM

Laat je verrassen

DANS

Geniet van

THEATER

Laat je inspireren in het