Coronavirus (COVID-19) informatie en genomen maatregelen in Maastricht. Lees meer.

Muziek en concerten in Maastricht

Dompel je onder in de muziekoptredens en concerten die Maastricht voor je op het programma heeft staan. Jaarlijks betreedt André Rieu het Vrijthof om prachtige geluiden in de stad te laten klinken. Maar er is nog meer… het hele jaar door kun je van muziekoptredens genieten bij de Muziekgieterij, luisteren naar live jazzmuziek bij Familia of het open podium betreden bij Café de Pieter.

Je kunt volop van je bezoek aan Maastricht genieten. Evenementen zijn weer toegestaan en de musea, bioscopen en theaters verwelkomen je met open armen. Daar waar anderhalve meter afstand in acht genomen kan worden, gelden verder geen maatregelen voor locaties. Kan dit niet? Dan zijn er per locatie andere maatregelen waaraan je je dient te houden. Bij evenementen dien je in sommige gevallen een coronabewijs te laten zien. Alles bewust & safe, maar met heel veel plezier!


Wil je ons laten weten dat je evenement of activiteit is afgelast of verplaatst? Of heb jij een initiatief dat je graag met ons wilt delen? Stuur een mail naar redactie@uitagendamaastricht.nl en we gaan er z.s.m. mee aan de slag.

 • LOGEREN?

  Blijf je 

  Maastricht Overnachten Slapen Beaumont Hotel Wyck
 • IN HET MUSEUM

  Laat je verrassen

 • DANS

  Geniet van

 • THEATER

  Laat je inspireren in het