Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Contact

Adres:
Chemin du Broukay 1
4690 Eben-Emael
Plan je route
Afstand:
Jazz au Broukay

Jazz Broukay 2019…. De 23e editie heeft als thema : Ladies in Jazz. Als inleiding duiken je in de Jazz geschiedenis en kijken naar de rol die vrouwen daar in gespeeld hebben. Deze documentaire is geproduceerd door het Maison du Jazz in Luik . Vervolgens is het podium aan de dames. Te beginnen met pianiste Margaux Vranken , later op de avond gevolgd door Nathalie Loriers en Tineke Postma. Op zondag is het dan de beurt aan trompettiste Marie-Anne Standaert.

De zaterdag is voorbehouden aan de Gypsy Swing met in 2019 een nieuwigheid aan het begin van de avond met de Fanfare Vlakidrachko.

Jazz Broukay : Het weekend dat anders is dan andere. Het weekend van drie verschillende jazzstijlen in evenveel dagen. De, soms onverwachte, ontmoeting tussen sociaal en cultuur, tussen, Frans en Nederlands, tussen Roma, Sinti en Gadjo, tussen pure jazzliefhebbers en gewone levensgenieters.

 

Prijzen

  • € 15,00 Vrijdag - Zaterdag - 17,- per avond Zondag : 7,- Pass 3 dagen : 35,- Ticketing Online : 15,- Zondag: 5,- Pass 3 dagen : 30,-
  • Gratis T/m 12 jaar

Locatie