Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

The Absence of Mark Manders

Kijk voor een overzicht van de genomen coronamaatregelen voorafgaand (reserveren) en tijdens je bezoek op de website van de desbetreffende organisatoren en instellingen.

Met The Absence of Mark Manders wordt zichtbaar hoe het bijzonder oeuvre van kunstenaar Mark Manders zich voortdurend ontwikkelt: van oud werk dat herzien is tot zijn nieuwste creaties. De tentoonstelling vormt daardoor zowel een overzicht van Manders’ werk als een nieuwe stap in zijn kunstenaarsproces. Al het werk dat Manders creëert maakt deel uit van een groot zelfportret: ‘Zelfportret als een gebouw’. Zijn levenswerk waar hij sinds 1986 aan werkt. Dit zelfportret wordt door de jaren heen aangevuld en herzien, hoewel het blijft veranderen en groeien is het tegelijkertijd altijd klaar. De zalen in The Absence of Mark Manders kunnen worden bes…

Lees verder

Kijk voor een overzicht van de genomen coronamaatregelen voorafgaand (reserveren) en tijdens je bezoek op de website van de desbetreffende organisatoren en instellingen.

Met The Absence of Mark Manders wordt zichtbaar hoe het bijzonder oeuvre van kunstenaar Mark Manders zich voortdurend ontwikkelt: van oud werk dat herzien is tot zijn nieuwste creaties. De tentoonstelling vormt daardoor zowel een overzicht van Manders’ werk als een nieuwe stap in zijn kunstenaarsproces. Al het werk dat Manders creëert maakt deel uit van een groot zelfportret: ‘Zelfportret als een gebouw’. Zijn levenswerk waar hij sinds 1986 aan werkt. Dit zelfportret wordt door de jaren heen aangevuld en herzien, hoewel het blijft veranderen en groeien is het tegelijkertijd altijd klaar. De zalen in The Absence of Mark Manders kunnen worden beschouwd als ruimtes uit het gebouw. De kunstenaar heeft de werken ‘achtergelaten’ in drie verschillende gebieden: eerst komt de bezoeker in De huiskamer, daarna in Het museum, en tenslotte in Het atelier. In de tentoonstelling loop je door het zelfportret van Manders.

Lees minder

Prijzen

  • Volwassenen€ 13,00
  • CJP (Cultureel Jongeren Paspoort)€ 6,00
  • Studenten€ 6,00
  • Kinderen€ 2,00

Locatie

Neem alvast een kijkje