Ga naar inhoud
Sorry, dit evenement is niet meer beschikbaar

Door de lens van Werner Mantz | Audiotour

Maastricht

Een stadswandeling waar heden en verleden elkaar ontmoeten.

Wandel met de Bonnefanten audiotour naar dé plekken in Maastricht die topfotograaf Werner Mantz vaak in de vroege ochtenduren met zijn camera vastlegde. Sommige locaties lijken vrijwel onveranderd. Andere plaatsen doen een beroep op je inlevingsvermogen. 

Volg de romantische blik van Werner Mantz om het vervolgen uiterlijk van de oude stad te ontdekken. Deze route kun je op elk moment van de dag/week volgen. Daarnaast zullen er ook een aantal georganiseerde tours door Clément Mantz (zijn zoon) worden gegeven (zie de data onderaan de pagina). 

Volg de audiotour
Scan de QR-code en beluister het verhaal op iedere locatie. De route en locaties staan aangegeven op de plattegrond. De georganiseerde tour, door Clément Mantz, is gratis en kan geboekt worden door een mail te sturen naar: clementmantz@home.nl.

Wanneer

  • Georganiseerde tour door Clément Mantz.

Prijzen

  • Gratis

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *