City Tour met Oldtimer bus

Kijk voor een overzicht van de genomen coronamaatregelen voorafgaand (reserveren) en tijdens je bezoek op de website van de desbetreffende organisatoren en instellingen.

Stiphout Tours & Trips verzorgt met haar oldtimer bussen rondritten in Maastricht en laat je op een originele manie…

Lees verder

Kijk voor een overzicht van de genomen coronamaatregelen voorafgaand (reserveren) en tijdens je bezoek op de website van de desbetreffende organisatoren en instellingen.

Stiphout Tours & Trips verzorgt met haar oldtimer bussen rondritten in Maastricht en laat je op een originele manier kennismaken met zowel het historische als moderne Maastricht. Een route langs o.a. de oude stadsomwalling, prachtige kerken, het gezellige stadsdeel Wyck met gebouwen uit het begin van de 20ste eeuw, de nieuwe architectuurwijk Céramique met o.a. het Bonnefantenmuseum, het Gouvernement (waar het verdrag van Maastricht is ondertekend) en de St. Pietersberg. Een ideale mogelijkheid om Maastricht te bekijken. De bus vertrekt vanaf Rederij Stiphout, gelegen tussen de Sint Servaasbrug en Wilhelminabrug, en er is een keuze uit drie verschillende tours. Deze rondrit brengt je langs historisch en modern Maastricht en laat je de verschillende kanten van de stad zien. 

Reserveren voor deze stadsrondrit is noodzakelijk.
Duur: 45 minuten
Vertrek: Rederij Stiphout Maastricht

Lees minder

Wanneer

  • dagelijksom 11.00 uur, om 12.00 uur, om 13.00 uur, om 14.30 uur
    om 15.30 uur

Prijzen

  • Volwassenen€ 8,00
  • Kinderen€ 4,75 Kinderen van 4 t/m 12 jaar.

Locatie

Reviews

Lees de ervaringen van bezoekers

Bekijk de reviews van bezoekers die al een bezoek aan deze locatie hebben gebracht.

Bekijk alle reviews op tripadvisor