Theater in Maastricht

Helaas, we waren net weer aan het genieten van de cultuur in Maastricht toen de overheid nieuwe maatregelen aankondigde. In verband met de gedeeltelijke lockdown tegen de verspreiding van het coronavirus zijn diverse evenementen verboden. Bioscopen en theater zijn een uitzondering op deze regel. Alle voorstellingen gaan door waar een afstand van 1,5 meter behouden kan worden. Daarnaast geldt er een maximum aantal van 30 personen per zaal. Kijk voor de actuele informatie over evenementen, activiteiten en de genomen maatregelen voorafgaand en tijdens een bezoek, op de website van de betreffende organisatoren en instellingen.  Blijf genieten van de cultuur in Maastricht, daar waar het kan! 

© Theater aan het Vrijthof
© Theater aan het Vrijthof

M-theater

Een bijzondere tijd vraagt om een bijzonder project. De komst van het M-theater brengt Maastricht minimaal 25 extra voorstellingen, naast de voorstellingen in Theater aan het Vrijthof. Je kunt er terecht voor theater, cabaret, musical, show en veel meer. Het M-theater geeft Maastricht nieuwe theaterplekken waar de 1,5 meter en coronamaatregelen in acht genomen kunnen worden. In de Zuidhal van MECC Maastricht heeft het M-theater voldoende ruimte om tot 1250 bezoekers veilig en coronaproof te ontvangen!

MECC Maastricht en Theater aan het Vrijthof hebben voor dit project de handen in elkaar geslagen. Het resultaat is het M-theater: een pop-up theaterzaal. De M verwijst naar Maastricht, MECC Maastricht en het aantal Meters dat nodig is om een theaterzaal in deze tijden te realiseren.

Bekijk de website

Toneelgroep Maastricht

Toneelgroep Maastricht is één van de grote nationale toneelgezelschappen van Nederland. Hun toneelvoorstellingen zijn herkenbaar, kwetsbaar, menselijk, persoonlijk en Limburgs. In de voorstellingen staat de mens centraal. Zij voeren personages ten tonele om je aan te spiegelen, waarin je herkenning vindt en om wie je kunt lachen. 

Bekijk de website
© Joost Milde

Opera Zuid

Opera Zuid brengt opera dichtbij: opera die je voelt, raakt, verwondert en vervoert, vanuit de onuitputtelijke verbeeldingskracht van de mens. Met haar producties wil Opera Zuid meeschrijven aan het dagboek van de wereld. Traditie en innovatie gaan hand in hand, grote meesterwerken uit het verleden treffen de kern van ons hier en nu. Nieuwe creaties verbindt Opera Zuid met traditie en actualiteit. Proef de nostalgie van een kleurrijk, rondreizend circus met een hedendaags gevoel voor passie. Door een bewuste selectie van topsolisten en dirigenten zet Opera Zuid telkens in op gepassioneerd en authentiek operatheater. 

Bekijk Opera Zuid Online
Maastricht Bonnefantenmuseum Céramique Bezoeken Musea

Maastricht Bonnefantenmuseum Céramique Bezoeken Musea

© Maastricht Marketing

MUSEA

Bekijk ook de

DANS

Geniet van

© Camereta Trajectina

MUZIEK

Luister naar

Maastricht Overnachten Slapen Hotel Midweekend Beluga Mansion

Maastricht Overnachten Slapen Hotel Midweekend Beluga Mansion

© Maastricht Marketing

OVERNACHTEN?

Kom je ook