Theater in Maastricht

I.v.m. de aangepaste maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus zullen diverse evenementen, voorstellingen en concerten worden afgelast. Musea blijven in elk geval t/m 19 januari gesloten. Kijk voor de actuele informatie over evenementen en activiteiten op de website van de betreffende organisatoren.

Wil je ons laten weten dat je evenement of activiteit is afgelast of verplaatst? Of heb jij een initiatief dat je graag met ons wilt delen? Stuur een mail naar redactie@uitagendamaastricht.nl en we gaan er z.s.m. mee aan de slag.

© Theater aan het Vrijthof
© Theater aan het Vrijthof

M-theater

Een bijzondere tijd vraagt om een bijzonder project. De komst van het M-theater brengt Maastricht minimaal 25 extra voorstellingen, naast de voorstellingen in Theater aan het Vrijthof. Je kunt er terecht voor theater, cabaret, musical, show en veel meer. Het M-theater geeft Maastricht nieuwe theaterplekken waar de 1,5 meter en coronamaatregelen in acht genomen kunnen worden. In de Zuidhal van MECC Maastricht heeft het M-theater voldoende ruimte om tot 1250 bezoekers veilig en coronaproof te ontvangen!

MECC Maastricht en Theater aan het Vrijthof hebben voor dit project de handen in elkaar geslagen. Het resultaat is het M-theater: een pop-up theaterzaal. De M verwijst naar Maastricht, MECC Maastricht en het aantal Meters dat nodig is om een theaterzaal in deze tijden te realiseren.

Bekijk de website

Toneelgroep Maastricht

Toneelgroep Maastricht is één van de grote nationale toneelgezelschappen van Nederland. Hun toneelvoorstellingen zijn herkenbaar, kwetsbaar, menselijk, persoonlijk en Limburgs. In de voorstellingen staat de mens centraal. Zij voeren personages ten tonele om je aan te spiegelen, waarin je herkenning vindt en om wie je kunt lachen. 

Bekijk de website
© Joost Milde

Opera Zuid

Opera Zuid brengt opera dichtbij: opera die je voelt, raakt, verwondert en vervoert, vanuit de onuitputtelijke verbeeldingskracht van de mens. Met haar producties wil Opera Zuid meeschrijven aan het dagboek van de wereld. Traditie en innovatie gaan hand in hand, grote meesterwerken uit het verleden treffen de kern van ons hier en nu. Nieuwe creaties verbindt Opera Zuid met traditie en actualiteit. Proef de nostalgie van een kleurrijk, rondreizend circus met een hedendaags gevoel voor passie. Door een bewuste selectie van topsolisten en dirigenten zet Opera Zuid telkens in op gepassioneerd en authentiek operatheater. 

Bekijk Opera Zuid Online
Maastricht Bonnefantenmuseum Céramique Bezoeken Musea

Maastricht Bonnefantenmuseum Céramique Bezoeken Musea

© Maastricht Marketing

MUSEA

Bekijk ook de

DANS

Geniet van

© Camereta Trajectina

MUZIEK

Luister naar

Maastricht Overnachten Slapen Hotel Midweekend Beluga Mansion

Maastricht Overnachten Slapen Hotel Midweekend Beluga Mansion

© Maastricht Marketing

OVERNACHTEN?

Kom je ook