Theater in Maastricht

Met de vernieuwde Papyruszaal in Theater aan het Vrijthof beleef je theater als nooit tevoren. Maar mis ook de programmering op de unieke locatie AINSI niet. Of je nu van muziek, toneel of dans houdt, in Maastricht ben je aan het goede adres. 

 

 

Info maatregelen corona

In belang van de volksgezondheid neemt de Nederlandse overheid een reeks extra maatregelen om de  verspreiding van het coronavirus af te remmen. Vanaf zondag 15 maart 18:00 uur tot en met dinsdag 19 mei zijn alle eet- en drinkgelegenheden, musea, concertzalen en theaters gesloten. Ook niet alle winkels zijn geopend. Diverse evenementen, voorstellingen en concerten worden tot 1 september afgelast.
Wil je zeker weten dat je niet voor een gesloten deur staat? Neem van te voren contact op met de desbetreffende instantie. Kijk voor de actuele informatie over evenementen en activiteiten op de website van de betreffende organisatoren.

Klik hier voor meer informatie over de maatregelen.

 

Toneelgroep Maastricht

Toneelgroep Maastricht is één van de grote nationale toneelgezelschappen van Nederland. Hun toneelvoorstellingen zijn herkenbaar, kwetsbaar, menselijk, persoonlijk en Limburgs. In de voorstellingen staat de mens centraal. Zij voeren personages ten tonele om je aan te spiegelen, waarin je herkenning vindt en om wie je kunt lachen. 

Laat je op afstand meevoeren door de mooiste en persoonlijkste voorstellingen.  

Bekijk een online voorstelling

Opera Zuid

Opera Zuid brengt opera dichtbij: opera die je voelt, raakt, verwondert en vervoert, vanuit de onuitputtelijke verbeeldingskracht van de mens. Met haar producties wil Opera Zuid meeschrijven aan het dagboek van de wereld. Traditie en innovatie gaan hand in hand, grote meesterwerken uit het verleden treffen de kern van ons hier en nu. Nieuwe creaties verbindt Opera Zuid met traditie en actualiteit. Proef de nostalgie van een kleurrijk, rondreizend circus met een hedendaags gevoel voor passie. Door een bewuste selectie van topsolisten en dirigenten zet Opera Zuid telkens in op gepassioneerd en authentiek operatheater. 

Bekijk Opera Zuid Online
Maastricht Bonnefantenmuseum Céramique Bezoeken Musea

Maastricht Bonnefantenmuseum Céramique Bezoeken Musea

© Maastricht Marketing

MUSEA

Bekijk ook de

DANS

Geniet van

© Camereta Trajectina

MUZIEK

Luister naar

Maastricht Overnachten Slapen Hotel Midweekend Beluga Mansion

Maastricht Overnachten Slapen Hotel Midweekend Beluga Mansion

© Maastricht Marketing

OVERNACHTEN?

Kom je ook