Coronavirus (COVID-19) informatie en genomen maatregelen in Maastricht. Lees meer.

Theater in Maastricht

Je kunt volop van je bezoek aan Maastricht genieten. Evenementen zijn weer toegestaan en de musea, bioscopen en theaters verwelkomen je met open armen. Daar waar anderhalve meter afstand in acht genomen kan worden, gelden verder geen maatregelen voor locaties. Kan dit niet? Dan zijn er per locatie andere maatregelen waaraan je je dient te houden. Bij evenementen dien je in sommige gevallen een coronabewijs te laten zien. Alles bewust & safe, maar met heel veel plezier!

Wil je ons laten weten dat je evenement of activiteit is afgelast of verplaatst? Of heb jij een initiatief dat je graag met ons wilt delen? Stuur een mail naar redactie@uitagendamaastricht.nl en we gaan er z.s.m. mee aan de slag.

Toneelgroep Maastricht

Toneelgroep Maastricht is één van de grote nationale toneelgezelschappen van Nederland. Hun toneelvoorstellingen zijn herkenbaar, kwetsbaar, menselijk, persoonlijk en Limburgs. In de voorstellingen staat de mens centraal. Zij voeren personages ten tonele om je aan te spiegelen, waarin je herkenning vindt en om wie je kunt lachen. 

Bekijk de website

Opera Zuid

Opera Zuid brengt opera dichtbij: opera die je voelt, raakt, verwondert en vervoert, vanuit de onuitputtelijke verbeeldingskracht van de mens. Met haar producties wil Opera Zuid meeschrijven aan het dagboek van de wereld. Traditie en innovatie gaan hand in hand, grote meesterwerken uit het verleden treffen de kern van ons hier en nu. Nieuwe creaties verbindt Opera Zuid met traditie en actualiteit. Proef de nostalgie van een kleurrijk, rondreizend circus met een hedendaags gevoel voor passie. Door een bewuste selectie van topsolisten en dirigenten zet Opera Zuid telkens in op gepassioneerd en authentiek operatheater. 

Bekijk Opera Zuid Online
 • MUSEA

  Bekijk ook de

  Maastricht Bonnefantenmuseum Céramique Bezoeken Musea
 • DANS

  Geniet van

 • MUZIEK

  Luister naar

 • OVERNACHTEN?

  Kom je ook

  Maastricht Overnachten Slapen Hotel Midweekend Beluga Mansion