Ga naar inhoud

Parkeren in Maastricht

Hier vind je alle informatie over parkeren in Maastricht. Plan je reis van te voren en bekijk thuis alvast in welke parkeergarage je het best kunt staan. Vanaf de parkeerplaatsen is het centrum van Maastricht makkelijk te voet te bereiken. Parkeer je bij een P&R, dan pak je gewoon de bus.

Parkeren in Maastricht - Slimme kaart

Welke parkeergarage ligt voor jou het gunstigste om in te parkeren, is er nog een plek vrij in de gewenste parkeergarage, welke tarieven betaal je bij elke parking? Op de slimme kaart kun je de actuele verkeerssituatie bekijken en de relevante informatie zien.

Op de fiets door Maastricht

Posifiets

Want op de fiets is alles leuker en gemakkelijker. Maastricht maakt het je zo eenvoudig mogelijk om spontaan de fiets te pakken. Leen of huur een fiets of neem zelf je eigen tweewieler mee. We inspireren je graag op verschillende manieren om de stad per fiets te ontdekken.

Spring op de fiets
Fiets parkeren Maastricht Posifiets Maastricht Bereikbaar

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *