Ga naar inhoud

Ontdek het groen van Maastricht

Al wandelend door Maastricht verwonder je je over haar schoonheid. De schoonheid van onze stad. En die zit niet enkel in de met kinderköpkes betegelde straten van het historische stadscentrum. Ook Maastricht kent haar groene kanten en die mag je echt niet missen! Daarom inspireren we je graag met een flinke portie 'groen'. 

Ook als je graag wat meet activiteit in je dag brengt, hebben we een hoop groene inspiratie. Want Maastricht leent zich uitstekend voor de mountainbiker, wielrenner of rustig-aan-fietser. De mooiste paden en routes door Maastricht en haar regio.

Kom tot rust in Zuid-Limburg

Fiets langs de Maas en ontdek de verschillende dorpjes, dialecten en streken. Een heuvellandschap met op iedere hoek een nieuwe verrassing. Boek een overnachting en beleef een onvergetelijk bezoekje aan Zuid-Limburg.

Boek een overnachting
Appelboomgaard Maastricht Regio Zuid-Limburg Maastricht Zuid Limburg Kasteel

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *