Ga naar inhoud

Maastricht Store

Openingstijden Maastricht Store

Bij de Maastricht Store vind je alles wat je nodig hebt voor je bezoek aan Maastricht. Laat je inspireren en verrassen. Onze medewerkers staan voor je klaar!

Maandag gesloten
Dinsdag 10.00 - 16.00 uur
Woensdag 10.00 - 16.00 uur
Donderdag 10.00 - 16.00 uur
Vrijdag 10.00 - 16:00 uur
Zaterdag 10.00 - 16.00 uur
Zondag 11.00 - 15.00 uur

Contact opnemen

Heb je een specifieke vraag of wil je gewoon meer weten? Wij helpen je graag op weg. We zijn bereikbaar tijdens de openingstijden van de Maastricht Store.

Bezoeken
Maastricht Store
Kleine Staat 1, 6211 ED Maastricht

Telefoon
Je kunt ons bellen: 043-325 21 21

WhatsApp
Bij vragen mag je ons ook appen: 06-10 62 71 95

E-mail
Stel je vraag per mail: info@visitmaastricht.com.
We komen er zo snel mogelijk bij je op terug.

Authentieke Maastrichtse producten

We laten je kennis maken met echte Maastrichtse producten. Allemaal met een eigen verhaal. In de Maastricht Store kun je van alles zien en beleven. Van dialect producten en lokale souvenirs tot stadsgidsen, leuke cadeautjes en Maastricht merchandise. Neem een kijkje in de webshop.

Bezoek de webshop

Ontdek, proef en beleef

Ontdek de leukste producten van lokale makers, van lekkernijen tot decoratie. In de Maastricht Store kun je de producten met eigen ogen zien en ervaren. En mooi meegenomen, je steunt hiermee ook nog eens de lokale ondernemers van Maastricht.

Makers van Maastricht
Limburgse streekproducten Maastricht

Rondleiding met locals

Maastricht op eigen houtje ontdekken is een leuk idee, maar waarom zou je geen rondleiding of excursie doen met gastvrije locals? Bij Explore Maastricht en Maastricht Underground ben je op de juiste plek. Laat je adviseren in de Maastricht Store of boek direct online!

Boek nu online
Maastricht Underground Zonneberg

Ga zelf op ontdekkingstocht

Het Dinghuis

De Maastricht Store is gevestigd in een van de meest imposante gebouwen van Maastricht: ‘het Dinghuis’. Een eeuwenoud pand met duizenden verhalen, verborgen plekjes en bijzondere bewoners.

Ontdek het Dinghuis
Dinghuis Maastricht Dinghuis Maastricht