Ga naar inhoud

Eten & drinken

Op culinair vlak hebben we nogal wat tradities. Wat dacht je van zuurvlees; een heerlijke stoofschotel, vaak geserveerd met frites en appelmoes? Uitgebreide borrelplankjes, lokale wijnen en natuurlijk de altijd aanwezige gezelligheid! Het dialect zingt je aan tafel, borrelen loopt vlekkeloos over in dineren. De ondernemers van Maastricht zijn gastvrij mét zachte g! De locals ontmoet je altijd aan tafel, je bent in Maastricht!

BOB Mergelland

Zuid-Limburg is de thuisbasis van het befaamde BOB Mergelland, een erkenning voor kwaliteitswijnen. De heuvelachtige, kalkrijke bodem creëert unieke omstandigheden voor wijnbouw. Dit resulteert in karaktervolle, elegante wijnen. Geniet van de smaken van Zuid-Limburg terwijl je door de glooiende wijngaarden wandelt en ontdek waarom deze regio zo trots is op haar wijntraditie. Santé!

Exclusieve tips en verborgen parels

Maak tijd voor het goede leven en geniet optimaal van culinaire hotspot Maastricht. Word Fijnproever! Wij wijzen je de weg naar de leukste plekjes en verborgen parels.

Ontdek Fijnproevers
Fijnproevers Maastricht hotelkamer

Nog meer lekkers uit onze stad

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *