Ga naar inhoud

Een onvergetelijke tijd in Maastricht

Maastricht heeft ontzettend veel te bieden. Er is genoeg te doen en genoeg te beleven, voor jong, oud en alles daartussen. Of misschien wil je de stad op eigen houtje ontdekken. Tussendoor kun je natuurlijk heerlijk shoppen en aan culinair genot is er geen gebrek!

Doe het zelf

De stad ontdekken, dat kun je ook zelf. Wij helpen je op weg om op eigen houtje de stad te verkennen. Verdwaal je? Don’t worry, in Maastricht kom je altijd weer terug op je plek!

Wijs me de weg!
Terras Onze Lieve Vrouw Plein Maastricht

Laat je inspireren - Ontdek Maastricht met deze blogs

Verken de stad

Maastricht is een stad waar je het nooit stilstaat. Er is altijd iets te beleven, iets te ontdekken en iets te doen. Ben je voor het eerst in Maastricht? Dan heb je een extra leuke tijd in het vooruitzicht. Bezoek monumentale bezienswaardigheden, verdiep je in de historische verhalen van de stad en ontdek verborgen parels. Speciaal voor jou hebben we een aantal highlights verzameld die zeker de moeite waard zijn om te bekijken!

Ontdek Maastricht

Vier de winter in Maastricht - Bezoek deze leuke evenementen

Exclusieve tips en verborgen parels

Neem de tijd om Maastricht te ontdekken en mooie herinneringen te maken. Word Fijnproever! Wij wijzen je de weg naar de leukste plekjes en verborgen parels.

Ontdek Fijnproevers
Fijnproevers Maastricht hotelkamer

Wat kun je nog meer doen?

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *