Ga naar inhoud

Op eigen houtje

Een Official Maastricht Guide die jou de stad laat zien, dat is natuurlijk heerlijk. Maar op eigen tempo de stad verkennen en hopen dat je stiekem verdwaalt... Dat kan natuurlijk ook. Want soms kom je dan op de meest verrassende plekjes terecht. En daar houden we van! Een paar tips, wandelroutes én fiets-of wandelkaarten om je op eigen houtje de stad te laten verkennen. 

Wandelen & fietsen

Altijd handig: want het past zó in je jaszak. De fiets- en wandelkaarten van het Maastricht Store helpen je op weg. Of je nou wandelend, op de e-bike of mountainbike gaat. Wij zorgen dat je altijd op de juiste route zit. 

Bekijk routes

Spelenderwijs

Wil je de stad eens helemaal anders ervaren? Ga dan spelenderwijs op pad. Leuk met een gezelschap én interessant voor jong & oud. Kruip in de huid van het rechercheteam van Flikken Maastricht of ga met Pieke en zijn hond Maoke de stad ontdekken... Keuze zat!

Bekijk spellen en speurtochten
Spel Dossier Flikken Maastricht Wyck Maoke speurneuzen spel kids maastricht

Routes

Blogs! - Speciaal voor jou

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *