Ga naar inhoud

Maastricht voor kinderen

Bij 'Activiteiten voor kinderen' zetten we alle activiteiten, speciaal voor de kids op een rij. Sommige zijn het hele jaar boekbaar en sommige een bepaalde periode. Onder de activiteiten hebben we bij 'Kinderuitjes in Maastricht en regio' alle locaties opgesomd die leuk zijn om te bezoeken met de kids. Deze locaties organiseren ook vaak allerlei evenementen en activiteiten gedurende het jaar! In de Uitagenda staan alle evenementen van Maastricht en omgeving op datum.

Activiteiten voor kinderen - Leuke uitjes op een rij gezet!

Speurtochten voor kinderen

Ontdek Maastricht met de speurtochten voor kinderen, zoals Maoke en Flikken Maastricht. Kinderen kunnen de stad verkennen terwijl ze aanwijzingen volgen en puzzels oplossen om hun missie te voltooien. Deze leuke en educatieve activiteiten zijn perfect voor een dagje uit met het gezin.

Bekijk speurtochten
Maoke speurneuzen spel kids maastricht Spel Flikken Maastricht kinderen

Kinderplattegrond Maastricht - Ontdek Maastricht op de leukste manier!

Kinderplattegrond Maastricht

Wat is er allemaal in Maastricht te beleven voor kinderen? Genoeg! Met de plattegrond 'Maastricht voor kinderen' kunnen kinderen op een vrolijke en leuke manier de stad ontdekken. Wat is er allemaal op de plattegrond te vinden? Grote speeltuinen, kleine speeltuinen, parken, musea, bioscopen en nog veel meer. Download snel de plattegrond en ga eropuit!

Download de kinderplattegrond

Kinderfeestjes

Ben je op zoek naar een unieke locatie om jouw kinderfeestje te houden? Bij Maastricht Underground ben je aan het juiste adres. Kruip met je vriendjes onder de grond of doe een speurtocht. Maar pas op. Durf en fantasie vereist!

Boek je kinderfeestje hier

Samen naar het museum

Een middagje vrij? Ga lekker naar het museum! In het Natuurhistorisch Museum ga je miljoenen jaren terug in de tijd en kom je alles te weten over de Mosasaurus uit de Krijttijd. Oog in oog met een echte dino! Ook erg leuk: Museum of Illusions. Duik in de wereld van de illusies, waar werkelijk niets is wat het lijkt. Je beleeft urenlang plezier!

Schatgraven Natuurhistorisch Museum

Naar de film

Of het nu voor een kinderfeestje is of zomaar op een vrije middag, naar de film gaan is altijd een leuk idee. Bij Lumière Cinema kun je terecht voor een tof filmprogramma speciaal voor kinderen. Van spannende en grappige animatiefilms voor de kleintjes tot relateerbare teen movies voor tieners.

Bekijk het filmprogramma

Maastrichtse cadeau ideeën voor de kids