Ga naar inhoud

Bij "Activiteiten voor kinderen" zetten we alle activiteiten, speciaal voor de kids op een rij. Sommige zijn het hele jaar boekbaar en sommige een bepaalde periode. Onder de activiteiten hebben we bij "Kinderuitjes in Maastricht en regio" alle locaties opgesomd die leuk zijn om te bezoeken met de kids. Deze locaties organiseren ook vaak allerlei evenementen en activiteiten gedurende het jaar! In de Uitagenda staan alle evenementen van Maastricht en omgeving op datum.

Activiteiten voor kinderen

Er is genoeg te doen in Maastricht voor kinderen. Hier zetten we alle leuke uitjes voor je op een rij. 

Kinderfeestjes

Ben je op zoek naar een unieke locatie om jouw kinderfeestje te houden? Bij Maastricht Underground ben je aan het juiste adres. Kruip met je vriendjes onder de grond of doe een speurtocht. Maar pas op. Durf en fantasie vereist!

Boek je kinderfeestje hier
Musketier Tocht Kindjes

Kinderuitjes in Maastricht en regio

Naast uitjes zijn er in Maastricht en omgeving ook genoeg plekken waar het altijd leuk is. Hier kan je bijna dagelijks terecht. Wij zetten de leukste plekken voor je op een rij. 

Bijzondere adresjes en verborgen voordeel

Neem de tijd om samen met de kids mooie herinneringen te maken in Maastricht. Blijf lekker logeren en wordt Fijnproever! Wij wijzen je de weg naar de leukste plekjes, verborgen parels en uniek voordeel.

Ontdek Fijnproevers
Fijnproevers hotel Chateau Neercanne vrouw en kind

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *