Veilig shoppen doe je in Maastricht

Aangepaste maatregelen

In supermarkten en winkels is het verplicht een mondkapje te dragen. Voor veel plekken gelden er beperkte openingstijden. Essentiële winkels zijn geopend tot 20.00 uur. Niet-essentiële winkels, zoals kledingwinkels, en horeca zijn geopend tot 17.00 uur. Het is altijd aan te raden om voor je bezoek contact op te nemen met de betreffende winkel of horecazaak, zo voorkom je teleurstellingen. Alles bewust & safe. Zo kunnen we allemaal nog lang van een bezoekje aan Maastricht genieten. 

I love Maastricht

Wat het mooie aan Maastricht is, is dat er shoppen écht voor iedereen leuk is. De stad biedt je sjieke en chique boetiekjes in bijvoorbeeld het Stokstraatkwartier, hippe ondernemers showen hun mooiste collecties in Wyck en bij winkelcentra Entre-Deux en Mosae Forum kun je de hele dag door winkelen. De local ontvangt je met open armen. De gezellige sfeer, het gevoel en de bruisende vibe van de stad. We hebben het allemaal aan de local te danken. Wanneer kom je shoppen?

Reguliere openingstijden

Maandag 10:00 - 17:00 uur
Dinsdag 09:00 - 17:00 uur
Woensdag 09:00 - 17:00 uur
Donderdag 09:00 - 17:00 uur
Vrijdag 09:00 - 17:00 uur
Zaterdag 09:00 - 17.00 uur
Zondag* 12:00 - 17:00 uur

* Er zijn uitzonderingen van toepassing op de koopzondagen, zoals enkele feestdagen, evenementen en de huidige coronamaatregelen.
** Sommige winkels kunnen later opengaan. Het is altijd aan te raden om voor je bezoek contact op te nemen met de betreffende winkel, zo voorkom je teleurstellingen.

Alle openingstijden
Veilig Shoppen Maastricht Jonathan Vos Le Salonard vintage we love bezoek maastricht wyck

Blogs - Lees over onze lokale ondernemers

De leukste webshop

We kunnen er niet omheen: onze eigen webshop! Met veel hart voor Maastricht en top items om op pad te gaan. Een rijk assortiment wandel- en fietskaarten, sjieke cadeaus voor als je écht iets te vieren hebt of een mooi souvenir om Maastricht mee naar huis te nemen. In het Maastricht Visitor Center of gewoon online. 

Shop hier
Eierdöpke Maastricht Dialect Wandelkaart MWandelkaart Fietskaart Maastrichtaastricht
 • EEN LOCAL

  Op pad met

  Maastricht Gids Local Vrijthof Sint Servaasbasiliek Sint Janskerk
 • LUNCHEN

  Lekker

  Lunch Maastricht Shoppen Harry's Beaumont Hummus Brood
 • MARKTEN

  Diverse

  Maastricht Markt Eten en Drinken
 • IN HARTJE MAASTRICHT

  Antiek & kunst