The Maastricht City Program with TEFAF

The Maastricht City Program

Wanneer TEFAF naar Maastricht komt, voel je dat in de hele stad. Foto-tentoonstellingen, indrukwekkende expo's, internationale lezingen en ga maar door. Verfijnde kunstkenners komen samen en nieuwsgierige bezoekers kunnen bijzondere schatten zien en kopen die hier tentoon worden gesteld. In de stad vind je allerlei activiteiten, tentoonstellingen en diners in het kader van TEFAF. Schuif aan, doe mee en beleef de internationale allure die TEFAF naar Maastricht brengt.

Maastricht Art & Icons Walk with TEFAF

Maastricht kent een rijke geschiedenis waar ook vele kunstschatten en architectonische parels in zijn opgeslagen. In de Art & Icons Walk with TEFAF verrassen we je met voor jou nog onontdekte stukjes van onze culturele stad. Sta stil, kijk écht naar kunstwerken en historische gebouwen. Ze zijn van grote waarde en vertellen je ontelbare verhalen.

Loop deze tour door de stad!
Sphinxpassage Maastricht Doorgang naar de wijsheid Maastricht

Blogs - The Maastricht City Program with TEFAF

Op ontdekking in Maastricht

Maastricht ís cultuur

Ook ná TEFAF staan kunst & cultuur centraal in de hoofdstad van Limburg. Je verblijf in Maastricht is daarom niet compleet zonder een bezoek aan een van de talloze musea, theaters & filmhuizen of concertgebouwen.

Bekijk meer cultuur
Dans Maastricht

En verder in Maastricht...

 • OVERNACHTEN?

  Blijf je

  Maastricht Overnachten Slapen Hotel Le Theatre Vrijthof
 • ETEN & DRINKEN

  Gezellig samen

  Beluga Céramique Eten Drinken Maastricht
 • STAD

  Ontdek de

  Maastricht Bloemen Voorjaar Highlights
 • JE ER?

  Hoe kom

  maastricht-bereikbaar-parkeren-volkswagen