TEFAF & the City

5 t/m 15 maart 2020

Wanneer TEFAF naar Maastricht komt, voel je dat in de hele stad. Allereerst in het MECC, dat jaarlijks het decor is voor deze exclusieve en bijzondere kunstbeurs. Het woord 'kunstbeurs' is eigenlijk een understatement, want wat er op én tijdens de TEFAF gebeurt is niet in woorden uit te drukken. Het lijkt alsof de stad is voorzien van een extra chique laagje, waardoor iedereen betoverd wordt. Verfijnde kunstkenners komen samen en nieuwsgierige bezoekers kunnen bijzondere schatten zien en kopen die hier tentoon worden gesteld. In de stad vind je allerlei activiteiten, tentoonstellingen en diners in het kader van TEFAF. Schuif aan, doe mee en beleef de internationale allure die TEFAF naar Maastricht brengt.

Bezienswaardigheden

Er is een aantal plekken in Maastricht, waar je niet zomaar langs kunt flaneren. Dit móet je meemaken, bezoeken of bekijken. Van historische locaties tot culturele hoogtepunten, we zetten ze graag voor je op een rij. 

Bekijk de highlights

Culinair de stad ontdekken

TEFAF Exhibition - 7 - 15 maart 2020

The European Art Fine Fair Maastricht wordt wereldwijd beschouwd als de belangrijkste beurs voor kunst, antiek en design. TEFAF Maastricht is met 275 prestigieuze kunsthandelaren uit twintig landen, een showcase voor de mooiste kunstwerken momenteel op de markt.​ Van zaterdag 7 tot en met zondag 15 maart is TEFAF te bezoeken voor alle publiek, op donderdag 5 en vrijdag 6 maart is TEFAF enkel toegankelijk op uitnodiging.

De mooiste galeries

De beelden van TEFAF & the City

De nieuwe campagnebeelden brengen letterlijk TEFAF en Maastricht dichter bij elkaar. Maar wat zie je nu eigenlijk?

En verder in Maastricht...

SHOPPEN?

Waar ga je 

ETEN & DRINKEN

Gezellig samen

STAD

Ontdek de

JE ER?

Hoe kom