Ga naar inhoud

The Maastricht City Program

Wanneer TEFAF naar Maastricht komt, voel je dat in de hele stad. Foto-tentoonstellingen, indrukwekkende expo's, internationale lezingen en ga maar door. Verfijnde kunstkenners komen samen en nieuwsgierige bezoekers kunnen bijzondere schatten zien en kopen die hier tentoon worden gesteld. In de stad vind je allerlei activiteiten, tentoonstellingen en diners in het kader van TEFAF. Schuif aan, doe mee en beleef de internationale allure die TEFAF naar Maastricht brengt.

Maastricht Art & Icons Walk with TEFAF

Maastricht kent een rijke geschiedenis waar ook vele kunstschatten en architectonische parels in zijn opgeslagen. In de Art & Icons Walk with TEFAF verrassen we je met voor jou nog onontdekte stukjes van onze culturele stad. Sta stil, kijk écht naar kunstwerken en historische gebouwen. Ze zijn van grote waarde en vertellen je ontelbare verhalen.

Loop deze tour door de stad!
Sphinxpassage Maastricht Doorgang naar de wijsheid Maastricht

Blogs - The Maastricht City Program with TEFAF

Op ontdekking in Maastricht

Maastricht ís cultuur

Ook ná TEFAF staan kunst & cultuur centraal in de hoofdstad van Limburg. Je verblijf in Maastricht is daarom niet compleet zonder een bezoek aan een van de talloze musea, theaters & filmhuizen of concertgebouwen.

Bekijk meer cultuur
Dans Maastricht

En verder in Maastricht...

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *