Coronavirus (COVID-19) informatie en genomen maatregelen in Maastricht. Lees meer.

TEFAF & the City

Wanneer TEFAF naar Maastricht komt, voel je dat in de hele stad. Allereerst in het MECC, dat jaarlijks het decor is voor deze exclusieve en bijzondere kunstbeurs. Het woord 'kunstbeurs' is eigenlijk een understatement, want wat er op én tijdens de TEFAF gebeurt is niet in woorden uit te drukken. Verfijnde kunstkenners komen samen en nieuwsgierige bezoekers kunnen bijzondere schatten zien en kopen die hier tentoon worden gesteld. In de stad vind je allerlei activiteiten, tentoonstellingen en diners in het kader van TEFAF. Schuif aan, doe mee en beleef de internationale allure die TEFAF naar Maastricht brengt.

 

Bezienswaardigheden

Er is een aantal plekken in Maastricht, waar je niet zomaar langs kunt flaneren. Dit móet je meemaken, bezoeken of bekijken. Van historische locaties tot culturele hoogtepunten, we zetten ze graag voor je op een rij. 

Bekijk de highlights
Maastricht Kerk Onze Lieve Vrouweplein Sterre Der Zee Mariakapel Maastricht Cellebroederskapel Bezienswaardigheid Kerk Historisch

Culinair de stad ontdekken

TEFAF Exhibition - 11 september - 13 september 2021

The European Fine Art Fair Maastricht wordt wereldwijd beschouwd als de belangrijkste beurs voor kunst, antiek en design. TEFAF Maastricht is met prestigieuze kunsthandelaren uit twintig landen, een showcase voor de mooiste kunstwerken momenteel op de markt.​ Van zaterdag 11 september tot en met maandag 13 september 2021 is TEFAF online te bezoeken. Meer informatie hierover volgt zo snel mogelijk.

En verder in Maastricht...

 • SHOPPEN?

  Waar ga je 

  Maastricht Shoppen Kymyka Binnenstad Centrum
 • ETEN & DRINKEN

  Gezellig samen

  Beluga Céramique Eten Drinken Maastricht
 • STAD

  Ontdek de

  Maastricht Bloemen Voorjaar Highlights
 • JE ER?

  Hoe kom

  maastricht-bereikbaar-parkeren-volkswagen