Ga naar inhoud

Blogs uit Maastricht

Wat zoek je?

Thema

124 resultaten

/>
Culinair

In Maastricht vind je volop visrestaurants met heerlijke zeevruchten, van oesters tot kreeft. Deze 8 restaurants mag je niet missen, dus sla ze op of reserveer direct!

Meer lezen

/>
Culinair

Op 7 oktober vindt de MICHELIN Guide Ceremony plaats in Maastricht. Dan worden de nieuwe Michelinsterren voor Nederland uitgereikt. Wij lieten vier experts aan het woord over wat deze hernieuwde toewijzing betekent voor Maastricht en regio.

Lees meer

Apostelhoeve Maastricht Wijngaard />
Culinair

Maastricht, dé stad waar de (commerciële) Nederlandse wijnbouw in de jaren zeventig van de vorige eeuw het levenslicht zag, biedt legio (verborgen) plekjes waar wijnliefhebbers hun hart kunnen ophalen. Wij nemen je mee op een doordeweekse wijntrip!

Meer lezen

/>
Evenementen

Met een hele groep naar Maastricht! Daar hoort een leuke groepsactiviteit bij. Van ontspannen cruisen op een boot tot het avontuur opzoeken in de grotten. Er is genoeg te doen! Ontdek het hier.

Meer lezen

/>
Vakantie

Het water brengt verkoeling, rust en ontspanning. Zoek daarom deze zomer het water op in Maastricht. Van ontspannen boottochten tot avontuurlijke en actieve uitjes zoals kajakken en suppen. Waar kun je dit doen? Wij hebben hier dé tips voor je!

Meer lezen