Ga naar inhoud

Blogs uit Maastricht

Wat zoek je?

Thema

86 resultaten

/>
Culinair

Ontdek de smaken van de Maastrichtse natuur en de Zuid-Limburgse regio. Proef lokale lekkernijen, geniet van seizoensgebonden ingrediënten en ontdek de stadse landschapsproducten. In Maastricht proef je de natuur; proef je mee?

Proef de natuur

/>
Evenementen

Maak je klaar voor de tweede editie van Festival MAAS! Hét stadsbrede festival vol kunst theater muziek dans food en film. Nog even genieten van de zomerse vakantie. Ga mee op reis tijdens 'MAAS-Voyage' met als eindbestemming 'MAAS!-Festival'

Ontdek MAAS!

/>
Evenementen

Wandelen langs de Maas, genieten op gezellige terrassen, smullen van lokale lekkernijen en opgaan in live muziek en theater. Maastricht bruist ook in de avonduren. Ontdek snel hoe jouw avonden in Maastricht eruit kunnen zien.

Meer lezen

/>
Maastricht loves local

Als presentatrice, radiomaker en schrijver wisselt Chazia Mourali de drukte van de randstad af met de rust en natuur van Maastricht. Rustig maar gezellig, authentiek met een buitenlandgevoel. Lees meer over haar favoriete plekken in Maastricht.

Meer lezen

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *