Ga naar inhoud

Blogs uit Maastricht

Wat zoek je?

Thema

117 resultaten

/>
Vakantie

Met het hele gezin naar Maastricht, dat is een goed idee. Hier beleef je plezier voor jong en oud. Van toffe activiteiten als minigolf en de grotten ontdekken tot neerstrijken op gezinsvriendelijke terrassen. Je ontdekt het hier.

Meer lezen

/>
Culinair

Ontbijten bij de meest unieke locaties in Maastricht, dat wil jij toch ook? Van idyllische landgoederen en historische fabrieksgebouwen tot verborgen stadstuinen. Geniet van vers gebakken brood en exotische ontbijthapjes. Lees het blog voor meer.

Meer lezen

/>
Maastricht loves local

Ontdek de creatieve en verrassende hotspots in Maastricht! Innovatieve ondernemers weten hun creatieve ideeën tot leven te brengen: deze nieuwe plekken wil je absoluut niet missen.

Meer lezen

/>
Maastricht loves local

Ervaar de levendigheid van mei in Maastricht! Ontdek de opkomst van nieuwe plekken in de stad, van leuke babyboetieks tot een nieuwe hotspot met ambachtelijk schepijs en heerlijke Italiaanse specialiteiten. Laat je verrassen.

Ontdek het hier!

Frissen Pieters Maastricht />
Shoppen

Een boeketje bloemen: altijd een goed idee. Of je er nou iemand beterschap mee wenst, nèt een wat mooiere dag mee bezorgd of juist je eigen huiskamer mee opfleurt. Maastricht kent heel wat mooie bloemenzaken en in dit blog vertellen we je er meer over!

Meer lezen

Restaurant Enigma Maastricht />
Maastricht loves local

Waar de natuur in bloei gaat, poppen de nieuwe ondernemers uit de Maastrichtse grond. Geen hypes, geen eendagsvliegen... De Maastrichtse ondernemer is vernieuwend, ambitieus en vooral het vermelden waard. Vandaar dit overzicht met de 'New Kids in Town'.

Ontdek het hier!