Ga naar inhoud

Blogs uit Maastricht

Wat zoek je?

Thema

96 resultaten

Magisch Maastricht Lichtroute Winter in Maastricht />
Winter

Magisch Maastricht, een waar winteravontuur. De stad straalt met prachtige lichtjes en kerstversieringen. Verken twee sfeervolle wijken met handige parkeertips en boeiende activiteiten.

Meer ontdekken

/>
Maastricht loves local

Niet thuiswerken, niet op kantoor, maar bij een flexibele werkplek in de stad. In Maastricht kun je op diverse plekken terecht. Van een knus koffiezaakje tot een hippe work hub! Wij geven je hier een aantal adressen waar je fijn kunt werken.

Meer lezen

Slavante Wijngaarde Maastricht />
Culinair

Waarschijnlijk denk je bij uitgestrekte wijngaarden direct aan Zuid-Frankrijk. Maar wist je dat Maastrich talloze wijnhuizen en wijngaarden kent? Ja, echt! Daar dankt de stad ook haar eeuwige vakantiegevoel aan.

Lees meer

/>
Culinair

Ontdek de smaken van de Maastrichtse natuur en de Zuid-Limburgse regio. Proef lokale lekkernijen, geniet van seizoensgebonden ingrediënten en ontdek de stadse landschapsproducten. In Maastricht proef je de natuur; proef je mee?

Proef de natuur

/>
Evenementen

Maak je klaar voor de tweede editie van Festival MAAS! Hét stadsbrede festival vol kunst theater muziek dans food en film. Nog even genieten van de zomerse vakantie. Ga mee op reis tijdens 'MAAS-Voyage' met als eindbestemming 'MAAS!-Festival'

Ontdek MAAS!

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *