Coronavirus (COVID-19) informatie en genomen maatregelen in Maastricht. Lees meer.

Blogs uit Maastricht

Filter resultaten

60 resultaten

Dinghuis Maastricht />
Architectuur

Het Dinghuis sinds zijn oprichting in de late middeleeuwen fier overeind en zit het tot de nok toe vol met interessante verhalen. Vooruitlopend op het einde van de schoonheidsbehandeling die het nu ondergaat, duiken we in het verleden van het pand.

Lees mee!

Historie Dinghuis
Bezoek Maastricht Support Locals Eighty8things />
Maastricht loves local

Een bezoek aan Maastricht, de hoofdstad van Limburg. Dat is een goed idee. Maar wat wil je écht niet missen? Een belangrijke keuze die je van tevoren dient te maken is hoe lang je wil blijven. Kies je voor vijf dagen? Laat je inspireren door dit blog!

Lees meer

Vijf dagen in Maastricht
/>
Shoppen

Maastricht is een stad waar oud en nieuw samenkomt. Terwijl je aan de ene kant de ondernemers hebt die hier al meer dan 100 jaar zijn gevestigd, weten ook steeds meer nieuwe ondernemers onze stad te vinden. Mix en match er op los met deze blog!

Lees verder

Old meets new
/>
Stadsgezicht

Een bezoek aan Maastricht, de hoofdstad van Limburg. Dat is een goed idee. Maar wat wil je écht niet missen? Een belangrijke keuze die je van tevoren dient te maken is hoe lang je wil blijven. Kies je voor drie dagen? Dan staat dit blog bomvol leuke tips.

Lees meer

Drie dagen in Maastricht
/>
Stadsgezicht

Een bezoek aan Maastricht, de hoofdstad van Limburg. Dat is een goed idee. Maar wat wil je écht niet missen? Een belangrijke keuze die je van tevoren dient te maken is hoe lang je wil blijven. Kies je voor twee dagen? Laat je inspireren door dit blog!

Lees meer

Twee dagen in Maastricht