Ga naar inhoud

Blogs uit Maastricht

Wat zoek je?

Thema

59 resultaten

/>
Culinair - Shoppen

Kom je een dagje shoppen in Maastricht? Dan heb je vast zin om tussendoor ergens neer te strijken voor een fijne lunch! We hebben speciaal voor jou de leukste lunchplekken op een rij gezet, die nèt iets anders zijn dan de doorsnee lunchplek.

Lees meer

Magisch Maastricht 2018 2019 cadeaus kopen shoppen winkelen sale />
Winter

48 uur in Magisch Maastricht... Dan zijn tips om álles uit je verblijf te halen natuurlijk meer dan welkom. Daar helpen we je dan ook graag met alle liefde mee. Waar parkeren? Waar logeren? Waar eindeloos tafelen? Neem een kopje thee en lees mee ;-)

Lees meer

/>
Winter

Met Magisch Maastricht is de hele stad omgetoverd tot een sprookje. Overal waar je komt voel je de kerstsferen. Wat is er deze decembermaand allemaal te beleven? We geven je een aantal leuke tips aan activiteiten per wijk. Have fun!

Meer lezen

/>
Culinair

Met de overgang naar een nieuw seizoen, worden we getrakteerd op allerlei lekkers. Want met het vallen van de bladeren, toveren de culinaire ondernemers van Maastricht de mooiste nieuwe seizoensgerechten op tafel. We zetten 10 tips voor je op een rij!

Lees meer

/>
Shoppen

In de vele baby- en kinderwinkels van Maastricht shop je sfeervol de leukste baby- en kinderspullen. Van pastelkleurige rompers tot stoere tienerschoenen: in Maastricht slaag je altijd.

Meer lezen

vintage affair wyck bezoek maastricht />
Shoppen

Het is actueler dan ooit: vintage shoppen. Naast het feit dat je met ‘fashion recycling’ het milieu een handje helpt, zijn vintage schatten vaak veel unieker dan de massa fashion die je bij de grote ketens vindt.

Shop je mee?

/>
Evenementen - Vakantie

De dagen worden korter en de bladeren aan de bomen veranderen van kleur: herfst! In het najaar is er altijd genoeg te beleven in Maastricht. Wij geven je hier de leukste tips voor diverse herfstactiviteiten.

Meer lezen

Darq Maastricht />
Culinair

Er is niets fijner dan een stad ontdekken, terwijl je een zalig kopje koffie drinkt. Weer even opladen onder het genot van een Maastrichts 'teske koffie' en plannen maken voor je volgende bestemming... Ga je mee koffiedrinken in Maastricht?

Lees meer

/>
Shoppen

Op zoek naar een origineel cadeau? Dan heb je in Maastricht genoeg keuze. Wij vertellen je waar je in de stad altijd slaagt in het vinden van een leuk cadeau.

Meer lezen

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *