Ga naar inhoud

Festival MAAS! 2023

De tweede editie van Festival MAAS! Ben jij er klaar voor? Tijdens dit stadsbrede festival geniet je van allerlei activiteiten op het gebied van kunst theater muziek dans food en film. Een festival voor jong en oud! Geniet nog even van de zomerse vakantiesferen op MAAS!-Voyage en MAAS!-Festival!

MAAS!-Voyage

Op 6, 7 en 8 september ga je op weg naar MAAS!. Het wordt een reis langs een wereld van cultuur. Maak een ‘performance pitstop’ bij van de culturele locaties waar je kunt genieten van toffe voorstellingen. Wat is er zoal te beleven? Denk onder andere aan een masterclass over de relatie vantussen muziek, film en beeld door Rik Chaubet, opendagen bij theaterschool ‘De Zuiderlingen’, een proefles piano of harp en geniet van de muziek door zangers en bandjes of een waterbeestjessafari. Een mooie reis naar MAAS!-Festival.

MAAS!-Festival

Vanaf het weekend is het dan zo ver: bestemming bereikt! MAAS!-Festival is de place-to-be. Diverse locaties veranderen in de ultieme vakantieplek: de kust, een dorpje, het strand en natuurlijk dé camping. Leef je uit met de toffe programmering en voel de ultieme vakantiesferen. Met MAAS!-Festival ga je nog even op reis!

Costa Kesselskade

Op de Kesselskade geniet je van vrijdag t/m zondag van fijne deuntjes van diverse dj’s en artiesten. Tot in de late uren kun je opgaan in dit feestje. Zing lekker mee met coverband ‘the Eyes’ en dans de voeten van de vloer met Cataplana, die ervoor zorgen dat je tot in de avonduren geniet van zomerse klanken.

Vrijthof Village

Op zaterdag en zondag is het Vrijthof niet meer het Vrijthof, maar transformeert het in ‘Vrijthof Village’. Hier word je ondergedompeld in een dorpje van cultuur. Verdiep je in kunst in het pop-up museum van het Bonnefanten, waar onder andere het videokunstwerk van Ali Cherri wordt getoond. Zin om daarna te shoppen? In dit leuke vakantiedorpje ga je op zoek naar de mooiste souvenirs op de makersmarkt. Maak het bezoek aan de village compleet met een hapje en drankje van een van de foodtrucks. Van hartig tot zoet, proef en deel al het lekkers met je vrienden en familie.

Bassin Beach

Vamos a la playa! Op naar Bassin Beach. Hier geniet je van muzikale en theatrale acts op het strand! Er is genoeg te beleven: Italiaanse muziek van Janine Kitzen, dansers van de Nederlandse Dansdagen en het Sally Dansgezelschap, een rondleiding door de Sphinxpassage, films voor de kleintjes en kleine intieme concertjes.

Camping Kosmos

Genieten van cultureel entertainment? Dan moet je op Camping Kosmos zijn! Het Richie Backfire plein wordt omgetoverd tot een groot weekendevenement. Met een bruisende mix van optredens biedt de camping voor ieder wat wils. Het programma varieert van Muyayo Rif's Latin, ska en punk tot theatrale rock. Ook op zondag hoef je niet stil te staan. Dans en zing mee met o.a. John Tana en Michelle David & The True-tones.

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *