Ga naar inhoud

Lekkers voor de paasdagen

Met de paasdagen maken we er wat moois van. Met het gezin, je lief of lekker in je eentje. De Maastrichtse horeca-ondernemers maken er wederom een feestje van. De hele dag door smullen of een zalige paasbrunch, die tover je zó op tafel!

Beluga Loves You

Van Beluga Loves You kun je natuurlijk wat lekkers verwachten. Deze bijzondere zaak gelegen aan de Maas in Céramique pakt uit met de paasdagen. Het menu is door chef Guido Braeken & zijn team samengesteld. De patisserie is door chef Piet Taselaar gemaakt, het wordt een waanzinnig paasei! Zin om er een fenomenale paasfeest van te maken? Klik hier!

Vanaf € 69,- per persoon.

Adventure Cook

Wellicht een onbekendere horeca-ondernemer, maar zeker het ontdekken waard. Want AdventureCook heeft voor deze Pasen een brunchbox samengesteld met warme, koude én zoete hapjes. Haal de lente in je huis en bestel snel deze box. Klik hier!

Vanaf € 47,50 voor twee tot vier personen.

Brandsøn

De tweepersoons Paasbox van Brandsøn bestaat uit: aspergesoep, drie soorten Smørrebrød, quiche Lorraine, lamsrack met krieltjes, asperges met oude brokkelkaas en chocolate cheesecake. Ja, da's echt een mondvol. Ze hebben tevens een picknickmand waar je U tegen zegt. Bestellen? Klik hier!

Vanaf € 69,- per twee personen.

Château Neercanne

Of ga je voor de Easter Picnic? Het culinaire initiatief van l'Auberge van Château Neercanne waarmee je Pasen in de buitenlucht beleeft. Geniet van hun bijzonder lekkere picknickpakket. Het pakket bestaat uit seizoensgebonden gerechten, Limburgse witte wijn, huisgemaakt zuurdesembrood en een dessert. Nou, als dat niet lekker klinkt... Beschikbaar in een vlees, vis of vegetarische optie. Klik hier!

Vanaf € 57,- voor twee personen.

Preps x Miss Baksel

Wat extra leuk is aan de paasbox van Preps is dat ze het met de koningin van de baksels hebben gemaakt: Miss Baksel. De paasbox bestaat onder andere uit een smoothie, volkoren broodjes, avocado en een gekookt eitje. Ook Flammkuchen en een aspergesoepje staan op het menu. Als toe verwen je jezelf met de choco bomb van Miss Baksel met chai poeder. Bestellen? Klik hier!

Vanaf € 17,75 per persoon.

Er is nóg meer!

Bekijk hier alle horeca-ondernemers die je verwennen op take-out & delivery!