Ga naar inhoud

Maastricht blijft sportief

Sportieve ondernemers houden ons fit!

In deze tijd is het belangrijk dat we goed voor onszelf blijven zorgen. We gaan allemaal massaal aan de wandel, maar moeten daarbij wel uitkijken niet in te drukke omgevingen te komen. We vinden het daarom extra leuk om te zien dat sportieve ondernemers in Maastricht ons helpen om vanuit thuis fit te blijven! Was je nog niet echt in een sportieve mood? Laat je dan vooral inspireren door de video's die deze ondernemers live posten. Wie weet creëer je gewoon een 'summer body', je zit toch de komende tijd thuis! 

Maastrichtse ondernemers met een sportief hart

We zetten ze graag voor je op een rij: de sportieve ondernemers uit Maastricht die druk bezig zijn ons thuis fit te houden of te maken! Want ook de beginner is welkom! 

Constance, eigenares van MAC SportsClub begon al gauw met de virtuele lessen. De sportscholen moesten al snel sluiten, maar daar ging haar sportieve hart niet minder door kloppen. Nee, wie Constance kent weet dat ze eindeloos veel energie heeft! Via Facebook en Youtube zendt ze dagelijks verschillende lessen uit. Zo kon je deze week op maandag om 9:30 uur Bodytraining doen. Een uurtje later werd er aandacht besteed aan de 50+'ers met een energieke training. Ook haar yogalessen blijven online doorgaan, op dinsdag kon je 60 minuten lang zen worden tijdens een lesje Hatha Yoga. Genoeg sportieve activiteiten op het net van MAC SportsClub dus! 

 

Jong & ouder, sportief met het hele gezin!

Je kent Tunde van Training Maastricht wellicht van de bootcamplesjes in het Stadspark. Dagelijks trainde hij daar een grote groep Maastrichtenaren met zijn alom bekende bootcampsessies. Zijn rustige manier van lesgeven en uitdagende oefeningen zijn enorm geliefd. Samen met zijn vrouw Rachelle en de drie kids zorgt hij ervoor dat de 'sportive spirit' niet stilstaat. Daarom is hij sinds een tijdje begonnen met de live-sessies op Facebook. Soms 's morgens en soms in de middag. Een korte maar krachtige training voor het hele gezin. Want ook in deze tijd is het voor alle ouders een uitdaging de kids bezig te houden én op de juiste manier actief. Tunde & Rachelle helpen je een handje, met de nodige dosis humor! Volg hun Facebookpagina voor de lestijden. 

L1: heel Limburg actief

De grootste (nieuws)zender van Limburg denkt sportief met ons mee. Iedere dag om 10:00 uur en 14:30 uur vind je op L1 TV sportieve tips van fysiotherapeut Erik Eurelings. Met als doel Limburgers zo sterk mogelijk uit deze crisis te halen, want thuiszitten gaat velen niet in de koude kleren zitten. De oefeningen zijn geschikt voor jong & oud, ook als je nog niet bekend bent in de wereld van sportieve activiteiten. Een expert aan het woord meldt tevens het volgende: "en geoefend lichaam zorgt ervoor dat het immuunsysteem beter zijn werk kan doen om infecties het hoofd te bieden". Meer informatie over dit geweldige initiatief vind je hier. 

Dansend door de huiskamer

Ook de bekendste dansschool van Maastricht is leeg. Maar als het aan dansschool Bernaards ligt, gaan we dansend deze corona-crisis overwinnen. Wij zijn voor! Ook zij gaan niet bij de pakken neer zitten en zijn creatief bezig met omdenken. Via hun Youtube-kanaal kun je je danshartje ophalen. Van sportief dansen tot een lesje Salsa. Zet alle meubels aan de kant en trek je dansschoenen aan (of op je blote voeten!) en aan de slag. We zijn benieuwd of er na deze periode een nieuwe Fred & Ginger in Maastricht zijn ontdekt, delen jullie de video's op onze social media kanalen? Het Youtube-kanaal van Bernaards vind je hier! 

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *