Ga naar inhoud

Maastricht komt naar je toe deze feestdagen!

Als jij niet naar Maastricht kunt komen... Dan komt Maastricht naar jou toe. Want culturele instellingen hebben de leukste activiteiten waar je van thuis uit van kunt genieten en restaurants maken de lekkerste kerstmenu's voor je!

Maastricht Webshop

Met de feestdagen om de hoek is inspiratie voor de mooiste cadeaus vast welkom. Daarom attenderen we je ook graag op onze eigen webshop. In deze webshop vind je de leukste cadeaus voor de feestdagen, maar ook voor erna. Van sjieke tegeltjes tot de mooiste kerstballen. Ook voor de vlaai-liefhebbers is er ruim assortiment. Laat je inspireren en shop er op los! 

Bekijk hier meer.
Theepakket Maastricht Visitor Center Webshop iech vin diech sjiek tegel maastricht

Tot slot: do it yourself! - met hulp van deze 3 experts

Dat is nog eens leuk... Maastrichtse chefs, creatievelingen en gewoon hele enthousiaste ondernemers uit Maastricht en haar regio inspireren je met deze leuke DIY-filmpjes. 

Culinair - trek je alvast je schort aan?
Erik, Patrick en Robert maken een geweldig kerstmenu. Bekijk het filmpje en zie hoe je vrij eenvoudig, maar met handige tips van de experts, een zalig en feestelijk gerecht op tafel tovert. De gerechten zijn online te bestellen. 
Bekijk de culinaire video

Creatief - pak je knutseldoos maar uit de kast
Liza van Rozijntjes inspireert je in dit filmpje om op feestelijke wijze je cadeaus in te pakken. Cadeaus die je natuurlijk online bij de lokale ondernemer koopt. 
Bekijk de creatieve video

Keigoed - versieren is een kunst
De dames van Keigoed inspireren je om je kersttafel eens héél anders en super bijzonder te versieren. Kijk je mee?
Bekijk de keigoede video

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *