Ga naar inhoud

New Kid in Town: Februari/Maart

Nieuwe zaakjes poppen in Maastricht niet zo vlug uit de grond als in andere grote steden. Maar áls een nieuwe ondernemer dan tevoorschijn komt, is dat echt altijd super verrassend. Die 'New Kids in Town' ontdek je in dit blog!

Avant Garden

Wat de gerechten op het menu van Avant Garden in de Koestraat met elkaar gemeen hebben? Ze geven jou genoeg brandstof om je dag te beginnen of om geïnspireerd aan de slag te gaan... En dat allemaal plant based! Of je nu kiest voor een uitgebreid ontbijt (de huisgemaakte 'eier'salade is volgens de uitbaters echt een aanrader) of tijdens lunch geniet van een rijk belegde toast met pistache-spread... Je zintuigen worden op een groene manier flink gekickstart. Leuk weetje: ze werken graag samen met lokale makers en boeren bij Avant Garden. Van de kombucha tot het fruit, het wordt allemaal in de buurt vervaardigd.

Avant Garden
Koestraat 9 | Jekerkwartier

Avant Garden Maastricht Avant Garden Maastricht

Garibaldi

De heer Garibaldi was in de 19e eeuw een bekende Italiaanse meneer. Is verder niet belangrijk, want Garibaldi in Maastricht is the place to be voor een uitstekend aperitief. Hier heerst een ongedwongen vakantiesfeer en daar zijn we nogal dol op in Maastricht. Snacken op z'n Italiaans, kan het nog beter? Ja dus, want bij Garibaldi zijn ze ook nog eens meester in het schenken van de lekkerste wijnen en aperitieven. Zin in een verrassing off the menu? Kijk uitbater Gar eventjes aan en hij tovert de lekkerste gerechtjes tevoorschijn die niet op het menu staan. Alla massima velocità, naar Garibaldi!

Garibaldi
Bredestraat 7 | Binnenstad

Garibaldi Maastricht Garibaldi Maastricht

FOODIES in heels

Deze nieuwe winkel in Wyck is een paradijs voor home deco-lovers. Vooral op het gebied van tafeldekken kun je hier je hartje ophalen. Bijzonder servies, shiny bestek, prachtige glazen en zo veel meer. Ga je voor strak wit linnen of juist een frivool bloemetjestafellaken? Aan inspiratie geen gebrek, want de medewerkers van FOODIES in heels brengen je graag op leuke ideeën om jouw eettafel naar een hoger niveau te tillen. Of je nou gewoon je ontbijtje dagelijks gezelliger wil maken of indruk wil maken op je gasten. 

Foodies in heels
Stationsstraat 54 | Wyck

Foodies in heels Maastricht Foodies in heels Maastricht

SushiCo

Sushi, het blijft werkelijk altijd lekker! Mooi nieuws daarom dat er weer een parel op het gebied van deze Japanse lekkernij bij is gekomen in Maastricht. Waar? Aan de Markt! Lekker centraal dus. Bij SushiCo is het niet alleen gezellig, maar de kaart verrast ook nog eens. Geen all-you-can-eat madness, maar verfijnde gerechtjes met een liefde voor de Aziatische keuken. Ook aan de niet-sushi-lover is gedacht, want er is nog ruime keuze aan verschillende warme gerechtjes. Glaasje bubbels erbij?

SushiCo
Markt 8A | Binnenstad

SushiCo Maastricht SushiCo Maastricht