Ga naar inhoud

Culinair Maastricht Thuisbezorgd

In tijden waar uitgebreid dineren (even) niet vanzelfsprekend is, waarderen we de creativiteit van de lokale ondernemers enorm. Verschillende restaurants maken - met liefde - de mooiste thuisbezorgdmaaltijden. Als we dit allemaal doen, steun je niet alleen de locals, maar zijn we toch ook 'n beetje samen. Genieten!

Maastrichtse vlaai & brood

Le Salonard
Een fijne zaak met de mooiste streekproducten. Koop een lekkere baguette en vraag of ze kaas in plakjes snijden. Met een flesje versgeperste jus d'orange en een thermoskan vol koffie van thuis ga je lekker picknicken! Lees meer over Le Salonard hier. 

De Bisschopsmolen
Bij de eerste speltbakkerij van Nederland kon je al langer bestellen, maar de enthousiaste Frank helpt de post graag een handje en is laatst zelfs in Etten-Leur, persoonlijk, gaan leveren. En wie wil dat nu niet? Oerproducten die zelfs Tom Dumoulin nòg sterker maken. Dit wil je. Bekijk het assortiment hier.

Feestelijk uitpakken!

Le Bon Vivant
Ook de bourgondische chef Björn zit niet stil. Je thuis geven wat hij in zijn restaurant tijdens diner normaliter zou serveren, kan hij helaas niet. Wel kan hij menu's leveren en zelfs jou als thuiskok op professionele manier aan het werk zetten. Volg de handige instructies en je hebt binnen 15 minuten een zalig 3-gangen menu op tafel getoverd. Voor zowel de beginner als de expert: een avondje tafelen al een bon vivant is een aanrader. Van kaviaar tot daghap, bekijk het menu hier.

Beluga Loves You
Beluga loves you maakt er een sterrenfeest van. Al vrij snel kwamen ze met de HOT(APP)LINE waar je super easy een driegangenmenu bestelt. Voor €35,- zit je met een ster aan je eigen eetkamertafel te smullen. Ook kun je alvast een voucher kopen. Verheug je op betere tijden en laat je door dit sterrenteam later dit jaar flink in de watten leggen. Bekijk hun website voor alle info. 

 

Teske koffie?

DARQ
Voor een heerlijke capuccino to go, met een huisgemaakte cupcake ben je bij DARQ aan het goede adres. De experts op het gebied van vitamine C (coffee & chocolate). Ook breakfast to-go of een zak mega goede koffiebonen. Lees meer over DARQ hier. 

CHARLIE'S COFFEE
Je ruikt het al wanneer je het Stadspark binnenwandelt. Charlie's Coffee is te vinden op de werkplaats van de Tapijnkazerne. Hier wordt de fijnste koffie gebrand om thuis zelf te zetten, maar ook voor onderweg maakt hij een lekker stevig bakkie voor je. Extra leuk: voor de komende periode heeft hij een echte Haw Pin blend gemaakt.

Charlie's Haw Pin Koffie

Healthy & lekker!

Café Local
Tijdens de vorige lockdown maakte de culinaire toppers van Café Local ons nog blij met de lekkerste poké bowl. Omdat ook het seizoen verandert hebben ze weer een knap concept bedacht: heerlijke ummerkes. Stel zelf je warme kost samen, kies je stamppot en combineer met bijvoorbeeld (vegan) zuurvlees, gehaktbal in jus of iets anders lekkers. Thuis even oppiepen en klaar! Bestel via 06-273028323.  Lees meer over Café Local hier. 

Van Wijck
Eigenaar Jaap van Wijck (ja zo heet hij echt) runt al een tijdje Van Wijck in Wyck (nee, echt het is heus). Een bijzonder fijne plek voor all-day-breakfast, gezonde bowls of echt comfort food. Ook hij wilde niet bij de pakken neer zitten en creëerde al gauw een bezorgdienst. Met een uitgebreid menu van ontbijtjes tot zalige lunchgerechten. Je kunt zelfs een High Tea laten bezorgen. Waar wacht je op? Bekijk het menu hier. 

Cremerius
Vitamientjes! Daar moet je koelkast tegenwoordig uit bestaan. Handig dat Cremerius (bekend van de winkel in het ziekenhuis) thuisbezorgt... Mét een glimlach. Je krijgt per WhatsApp een (uitgebreide) bestellijst, stuur in een berichtje je bestelling door en de dag erna staat er een vrolijk, fris & fruitig kratje voor je deur. Per WhatsApp ontvang je een betaallink en klaar is kees. Dus hup: bestellen maar! WhatsApp via +31 6 15907796.

Guilty Pleasures

De Poshoorn
In Maastricht lijken we het 'gezellig borrelen' te hebben uitgevonden. Helaas zullen we dat de komende tijd enkel thuis gaan doen. Maar horeca-ondernemer Yves zou zichzelf niet zijn als hij niet ook met een fijn idee kwam. Bij de Poshoorn kun je namelijk geweldige bierpakketten en plateaus bestellen. Met zeer uitgebreide opties, ga je thuis heerlijk Maastrichts borrelen. Bekijk het aanbod hier. 

Patty 'n Bun

Goed voor jezelf zorgen: het is echt heel erg belangrijk deze periode. Maar áls je dan eens uitpakt: doe het dan goed! Bij Patty 'n Bun krijg je de beste burgers van de stad. "We love real burgers" is hun leus en dat proef je. Via verschillende thuisbezorgdservices kun je de meesterlijke burgers bestellen. We willen graag uitgebreid vertellen over hun aanbod, maar dan gaan we zodanig watertanden.... Ontdek het daarom zelf en ga helemaal los!