Ga naar inhoud

Twee dagen in Maastricht

Een bezoek aan Maastricht, de hoofdstad van Limburg. Dat is een goed idee. Maar wat wil je écht niet missen? Een belangrijke keuze die je van tevoren dient te maken is hoe lang je wil blijven. Kies je voor twee dagen? Dan staat dit blog bomvol leuke tips. Neem de tijd, dan biedt de stad jou de ruimte om alles te ontdekken.

Je hebt er voor gekozen om twee dagen naar Maastricht te komen, heerlijk! Dat wordt gegarandeerd een fijn verblijf. Wat zo uniek aan Maastricht is, is haar ligging tussen België en Duitsland. Daardoor krijgt ze een charmant karakter, romantisch is Maastricht als geen ander. Maastricht is dé plek voor een romantisch weekendje weg. We inspireren je graag met dit blog. Zo krijg je een beeld hoe jouw verblijf er uit kan zien. Geniet!

Dag 1: Arrivé - Je komt aan in Maastricht

Hallo Maastricht, we zijn er! Je bent aangekomen in de hoofdstad van Limburg. Misschien was het niet zo lang rijden, maar het voelt alsof je op vakantie bent. De charme van Maastricht bereikt je van alle kanten. Check je even in?

Dag 2: Bonjour Maastricht! - Wakker worden in Maastricht, dat is toch echt vakantie!

Lekker uitslapen en genieten van de ruimte en tijd die de stad je biedt. Een lekker kopje koffie in bed en als je écht wakker bent is het tijd voor een brunch op een van de mooiste locaties in de stad. Harry’s is het restaurant van Hotel Beaumont, gelegen in Wyck. Een echte hotspot en de plek waar je geweest moet zijn tijdens een romantisch verblijf in Maastricht. De brunch van Harry’s is onvergetelijk…

Don't forget these gems

Wat je echt niet mag missen is Boekhandel Dominicanen. Deze plek is al vaker uitgeroepen tot de mooiste winkel van de wereld. Ja dat lees je goed, van de wereld! Naast de talloze boeken kun je ook heerlijke koffie drinken van Coffeelovers. Ook kun je Maastrichtse thee en koffie kopen voor thuis. Bezoek hierna vooral nog de Maastricht Store. Hier vind je een verrassend aanbod aan lokale souvenirs. Niet alleen voor je familie thuis, maar ook voor jezelf. Deze souvenirs herinneren je aan dat fantastische verblijf aan Maastricht. Wanneer kom je weer?

Blijf je slapen?

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *