Ga naar inhoud

"Een feest van herkenning..."

Henri Hochstenbag (47), Maastricht - Eigenaar In Den Ouden Vogelstruys

"Dit jaar is het 14e jaar dat wij de Vrijthofconcerten van Rieu van zo dichtbij mogen meemaken. Ieder jaar opnieuw is dat een super happening, zowel voor de stad Maastricht als voor de ondernemers op het Vrijthof. Kijk naar onszelf, de Struys is een café, maar voor één maand per jaar veranderen we in een restaurant. Voor ons is er geen betere teambuilding dan deze paar weken. Samen voorbereiden en beleven. 

Gedurende de afgelopen jaren is er rondom de concerten van Rieu wel het een en ander veranderd. De sfeer echter, die blijft altijd hetzelfde. Rieu brengt precies wat zijn publiek wil. Muziek, romantiek en een prachtige omgeving zorgen iedere avond voor kippenvel. De Vrijthofconcerten van Rieu zijn een feest van herkenning. Bij ons op het terras bijvoorbeeld: ieder jaar opnieuw ontstaan er aan de lange tafels vriendschappen die continenten overschrijden."

Het portret van Henri Hochstenbag is onderdeel van een portrettenreeks van 11 bezoekers van de André Rieu Vrijthofconcerten in 2018. Dit is een productie van Maastricht Marketing in samenwerking met Chapeau Content Creators.

Tekst: Demy Janssen
Fotografie: Richard Stark

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *