Ga naar inhoud

"Het afgelopen jaar zijn we zeker tien keer in Maastricht geweest."

Carolina García Pardo (29), Bogota in Colombia

In september 2017 verhuisden mijn vriend en ik voor een jaar naar Tilburg. Daar hebben wij het afgelopen jaar aan de universiteit de Master of Laws behaald. Eerlijk is eerlijk, die master hadden we op veel plekken in de wereld kunnen volgen, maar we kozen voor Nederland omdat ik groot fan ben van André Rieu. Natuurlijk was het programma van de universiteit belangrijk toen ik mijn keuze maakte, maar de mogelijkheid om mijn exchange af te sluiten met een concert van André Rieu, en nog wel in zijn hometown, heeft voor ons de doorslag gegeven.

Het afgelopen jaar zijn we zeker tien keer in Maastricht geweest. We hebben het hele land ontdekt en zijn hier eigenlijk een beetje blijven ‘hangen’. Vanaf het moment dat je op het station de trein uitstapt voel je de vibe die hier hangt. Die heerlijke outdoor culture en groepen mensen die werkelijk overal in de stad een plekje lijken te vinden om te relaxen, dat spreekt ons aan. Op dagen dat het mooi weer is zoeken wij meestal ook een plekje in het park of aan het water. Bij minder goed weer is de Dominicanenkerk een van mijn favoriete plekjes.

Het portret van Carolina García Pardo is onderdeel van een portrettenreeks van 11 bezoekers van de André Rieu Vrijthofconcerten in 2018. Dit is een productie van Maastricht Marketing in samenwerking met Chapeau Content Creators.

Tekst: Demy Janssen
Fotografie: Richard Stark

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *