Ga naar inhoud

'Dat moet je gewoon een keer hebben meegemaakt!'

Doris Nieswandt (64), Essen (DE)

"Wij zijn vandaag voor een dag in Maastricht; na het concert vanavond rijden we weer terug naar Essen. Eigenlijk zijn we vandaag gekomen voor het concert van André Rieu, maar een dag in Maastricht is natuurlijk nooit een straf. Ik ben nu voor de derde keer in Maastricht en ben een echte fan: Maastricht ist eine wunderschöne Stadt! Er is hier een rivier, de stad zelf is ontzettend modern en je komt toch overal historie tegen. Die combinatie is gewoon geniaal.

De vorige keren dat ik in Maastricht was, was dat gewoon voor mijn plezier. Nu wilde ik met mijn vriendinnen naar het concert van André Rieu. De stemming is hier namelijk zo ontzettend goed! André Rieu is een prachtartiest, maar de combinatie van André Rieu, zijn geboortestad Maastricht en alles eromheen is de reden waarom we vandaag hier zijn. Dat moet je gewoon een keer hebben meegemaakt!"

 

Het portret van Doris Nieswandt is onderdeel van een portrettenreeks van 11 bezoekers van de André Rieu Vrijthofconcerten in 2018. Dit is een productie van Maastricht Marketing in samenwerking met Chapeau Content Creators.

Tekst: Demy Janssen
Fotografie: Richard Stark

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *