Ga naar inhoud

‘Lekker flaneren, dat snappen ze in Maastricht wel'

Margrethe Vonk (60), Stein

"Wij zijn vandaag voor de eerste keer bij een concert van André Rieu. Uiteraard is de muziek een groot onderdeel van onze avond, maar de gezelligheid op het Vrijthof en het diner voorafgaand maken het compleet. Het is bijzonder om te zien dat iets van dit kaliber eigenlijk gewoon plaatsvindt om de hoek.

Ik heb een tijdje in Amerika gewoond en al eerder een concert van Rieu gezien, en daar word ik vrolijk van. Die muziek en alles eromheen, genieten!

Zo’n Rieu-concert is toch wel een gebeurtenis. Toen ik vanochtend voor de kast stond, dacht ik ‘ja, dat is echt iets voor Rieu’. Lekker flaneren, dat doe je altijd wel als je een avondje op stap gaat, toch? In Maastricht snappen ze dat gelukkig; iedereen loopt er prachtig bij. Ook daar word ik vrolijk van!"

Het portret van Margrethe Vonk is onderdeel van een portrettenreeks van 11 bezoekers van de André Rieu Vrijthofconcerten in 2018. Dit is een productie van Maastricht Marketing in samenwerking met Chapeau Content Creators.

Tekst: Demy Janssen
Fotografie: Richard Stark

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *