Ga naar inhoud

"Morgen gaan we weer terug naar huis maar we komen zeker een keertje terug, voor Rieu en Maastricht!"

Nev Mohindru (63), London

Vandaag is mijn verjaardag, om die te vieren zijn we vanochtend vanuit London naar Maastricht gekomen. Ik ben een enorme fan van André Rieu, waardoor deze verjaardag toch wel heel bijzonder is. Thuis heb ik al twee concerten van Rieu bijgewoond en alle streams van zijn concerten over de hele wereld bekeken.

Als de sfeer op het Vrijthof ook maar een beetje in de buurt komt van hoe het er op de video’s uitziet, dan ben ik een gelukkig man.

De stad Maastricht is een leuke verrassing. We zijn eerder al in andere steden in de omgeving geweest, maar toch moeten we concluderen dat Maastricht veel leuker is. Komt dat door de sfeer rond de concerten van Rieu? Ik weet het eigenlijk niet; het is hier in elk geval erg gezellig. Morgen gaan we weer terug naar huis maar we komen zeker een keertje terug, voor Rieu én voor Maastricht!

Het portret van Nev Mohindruis onderdeel van een portrettenreeks van 11 bezoekers van de André Rieu Vrijthofconcerten in 2018. Dit is een productie van Maastricht Marketing in samenwerking met Chapeau Content Creators.

Tekst: Demy Janssen
Fotografie: Richard Stark

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *