Ga naar inhoud

Airport Düsseldorf / Weeze

Weeze

Airport Weeze (NRN) is met 1,9 miljoen passagiers in 2015 een van de groote internationale luchthavens van Noordrijn-Westfalen.

Contact

Flughafen-Ring 1
47652 Weeze
Plan je route

vanaf jouw locatie

Airport Weeze (NRN) is met 1,9 miljoen passagiers in 2015 een van de groote internationale luchthavens van Noordrijn-Westfalen. De luchthaven, welke in 2003 met zijn lijnvluchten begon, is een van de jongste airports van Europa en tevens ook de eerste privé luchthaven van Duitsland. De internationale luchthaven ligt in het district Kleve, ca. 70 km ten noorden van Düsseldorf direct aan de A57 en in de buurt van de Nederlandse grens. In een straal van 60 autominuten wonen meer dan 10 miljoen mensen. Uit Nederland komt 40% van de vertrekkende passagiers en de andere 60% komt uit de regio Niederrhein, het Roergebied en uit het Rijnland.

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *