Ga naar inhoud

SushiCo Maastricht

Maastricht

Welkom bij SushiCo Maastricht, de culinaire bestemming waar elke hap je verrast met de verfijnde smaken van authentieke Japanse gerechten, gelegen in het kloppend hart van Maastricht.

SushiCo streeft ernaar om je een onvergetelijke smaakervaring te bieden, waarbij elke hap een symfonie van smaken en texturen onthult. Geïnsp…

SushiCo streeft ernaar om je een onvergetelijke smaakervaring te bieden, waarbij elke hap een symfonie van smaken en texturen onthult. Geïnspireerd door de rijke tradities en het vakmanschap uit het Verre Oosten, vormt passie de kern van de keuken, waarbij culinaire uitmuntendheid en creativiteit in een buitengewone ervaring getransformeerd worden.   Door de jaren heen is de toewijding aan kwaliteit en zijn de kernwaarden de fundamenten gebleven die aan de basis liggen van alles wat SushiCo doet. Van het zorgvuldig samengestelde menu tot de onberispelijke service en de manier waarop SushiCo zaken doet; het is de frisse, onverwachte, menselijke benadering die hier het verschil laat zien.   SushiCo gelooft dat de beste verhalen worden gedeeld rondom eten. Daarom besteden de medewerkers zoveel aandacht aan elk detail dat het restaurant vormgeeft: het eten, de gastvrijheid, de ontmoetingsplekken en de sfeer.   Geïnspireerd door een reis langs alle zintuigen, nodigen de medewerkers je uit voor een grootse ontdekkingsreis. De medewerkers wensen je een prachtige reis toe bij SushiCo Maastricht!

Reserveren

Openingstijden

  • Dagelijks 12.00 - 22.00 uur

Locatie