Ga naar inhoud

OSKA Maastricht

Stokstraatkwartier, Maastricht

Duurzaam geproduceerde kleding is waar OSKA & ISCHIKO voor staan. OSKA streeft daarbij naar de beste kwaliteit, draagcomfort en innovatieve ontwerpen. Laat je inspireren door de opvallende kleuren, silhouetten en must-haves voor elk nieuw seizoen!

Duurzaam geproduceerde kleding is waar OSKA voor staat. OSKA streeft daarbij naar de beste kwaliteit, draagcomfort en innovatieve ontwerpen. Dit is in de hele collectie terug te zien in elegante vormen, sterke silhouetten, mooie prints en materialen. OSKA wordt geïnspireerd door trends maar blijft trouw aan eigen visie en uitstraling. We nodigen onze klanten uit om hun eigen onmiskenbare look te creëren.
 
De ISCHIKO collectie valt op door verrassende kleureffecten en zachte stempelprints. De subtiele ontwerpen, tijdens het creatieve proces ontstaan, geven deze collectie een heerlijk ontspannen uitstraling.

Laat je inspireren door de opvallende kleuren, silhouetten en must-haves voor elk nieuw seizoen!

Weinig tijd? Plan een afspraak met een van onze Personal Shoppers in de winkels en vind de perfecte outfit voor elke gelegenheid.

Kenmerken

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *