Ga naar inhoud

Boutique Hotel Grote Gracht

Maastricht

Boutique Hotel Grote Gracht, midden in het stadscentrum, ligt letterlijk op een steenworp afstand van de markt met het stadshuis, terwijl ook het Vrijthof naast de deur ligt.

Boutique Hotel Grote Gracht ligt letterlijk op een steenworp afstand van de markt met het stadshuis, terwijl ook het Vrijthof naast de deur ligt. De Grote Gracht vormt de scheiding tussen de centrumwijken Binnenstad en Statenkwartier - een traditionele straat met gemengde activiteiten, zoals winkels, horeca, scholen, kleinschalige bedrijven en woonhuizen. Na een grote verbouwing opende Boutique Hotel Grote Gracht begin juni 2014 zijn deuren. Het monumentale karakter van het pand, met al zijn oude facetten en details, is bewaard gebleven. Het hotel, ingericht in de stijl van het pand, is van alle moderne faciliteiten voorzien.

Kenmerken

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *