Ga naar inhoud

Patisserie Royale

Wyck, Maastricht

Sinds 1929 passie voor patisserie.

Waar deze prachtige zaak in het Maastrichtse stadsdeel Wyck ook is ontstaan? We nemen je mee naar de jaren ’20, meer dan een eeuw geleden. Toen begonnen de Maastrichtse broer en zus Schrijnemaekers in Brussel een patisserie: Patisserie Royale. Nadat ze heimwee kregen naar Maastricht richtten ze Patisserie Royale op aan de Wycker Brugstraat 13. Hier kun je deze bijzondere zaak nog steeds vinden.

Sinds dat de patisserie in de jaren ’70 werd overgenomen door de familie Struijcken is er veel gebeurd. Wat altijd onveranderd is gebleven is de ongelooflijke passie voor patisserie. Dit zie je én dat proef je terug in alles dat zij maken. Hoogwaardig gebak, de mooiste Limbursge vlaaien en verfijnde lokale lekkernijen. Tegenwoordig staat Sabine met haar jonge en frisse blik aan het roer van de winkel, waar zij met trots jeje dagelijks meeneemt in de wereld van de patisserie van Royale.

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *