Ga naar inhoud

Sissy Boy Homeland

Binnenstad, Maastricht

Waar je ook binnenloopt, ieder filiaal en onderdeel van Sissy-Boy heeft zijn eigen karakter. Je wordt verrast, geprikkeld en ontvangen door enthousiaste medewerkers die graag met je meedenken.

Waar je ook binnenloopt, ieder filiaal en onderdeel van Sissy-Boy heeft zijn eigen karakter. Je wordt verrast, geprikkeld en ontvangen door enthousiaste medewerkers die graag met je meedenken. De Sissy-Boy winkels hebben een gezellige en uitnodigende sfeer, waar het prettig winkelen is. Eerlijk & no-nonsense. Laat jezelf in deze unieke omgeving inspireren. Sissy-Boy Homeland is de verfrissende visie van Sissy-Boy op het gebied van kleding en interieur. Naast de nieuwste collecties voor mannen, vrouwen en de Junior collectie voor kids, vind je hier een unieke combinatie van oude en nieuwe tafels, kasten en stoelen, quilts, prachtige serviezen, lampen, spiegels, glaswerk, behang, kaarsen en kandelaars. Er is eveneens een uitgebreide collectie verzorgingsproducten, zoals traditionele badproducten uit de Marokkaanse Hamam en Franse zepen op basis van olijfolie. Vanaf 2009 is er ook een prachtige eigen handdoeken- en verzorgingslijn die het Sissy-Boy Homeland label draagt.

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *