Ga naar inhoud

Au Quartier Petit Bonheur

Maastricht

De verborgen oase in het hart van Maastricht. Hotel Au Quartier heeft haar deuren geopend in een authentiek herenpand uit de 18e eeuw. Die sfeer hebben we weten te behouden in de uitstraling van onze kamers.

Au Quartier Petit Bonheur: de verborgen oase in het hart van Maastricht. Hotel Au Quartier heeft haar deuren geopend in een authentiek herenpa…

Au Quartier Petit Bonheur: de verborgen oase in het hart van Maastricht. Hotel Au Quartier heeft haar deuren geopend in een authentiek herenpand uit de 18e eeuw. Die sfeer hebben we weten te behouden in de uitstraling van onze kamers. Oude schoonheid gecombineerd met eigentijds comfort in een verrassende ambiance. Een smaakvolle keuze voor een zakelijk of privé verblijf. Kom gastvrij genieten van rust, midden in het hart van de stad. Ons driesterren stadshotel ligt aan een fraai binnenhof, midden in het Jekerkwartier, een van de mooiste wijken van Maastricht. Op loopafstand van het Vrijthof en het O.L. Vrouweplein. We bieden u een aangenaam verblijf in een omgeving die een geheel eigen ritme ademt. U kunt kiezen uit 14 tweepersoonskamers met ieder een eigen karakter. Voorzien van moderne communicatiefaciliteiten, lift, restaurant en brasserie. Van vrijdag 17.00 uur tot zondag 18.00 uur is het mogelijk gebruik te maken van de parkeerplaatsen van het hotel (gelieve deze op voorhand te reserveren). Overige dagen kunt u tegen betaling gebruik maken van openbare parkeerplaatsen in de buurt van de accomodatie.

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *