Ga naar inhoud

Maison Louis

Stokstraatkwartier, Maastricht

Welkom bij Maison Louis, sinds 1879 een begrip in mannenmode en in Maastricht. Maison louis is te vinden in het Stokstraatkwartier, aan de Stokstraat 41-45. Daar waar het modehart van Maastricht klopt.

De Winkel In 1879 begon de Maastrichtse Louis Foijer op 23-jarige leeftijd met het verkopen van confectiekleding. Zijn Maison Louis staat vand…

De Winkel In 1879 begon de Maastrichtse Louis Foijer op 23-jarige leeftijd met het verkopen van confectiekleding. Zijn Maison Louis staat vandaag de dag nog steeds als een huis. Nu, anno 2019, is er van alles veranderd natuurlijk, daar ook Maison Louis met de tijd moet mee gaan. Het mooie statige pand in de Stokstraat heeft een grondige make-over gehad en straalt allure uit. De zaak is ingedeeld in 3 "compartimenten", te weten een afdeling dress waar u zowel pakken als combinaties en pantalons vindt. Een shop-in-shop van Paul & Shark, één van de grootste in de Benelux! En een afdeling vrije tijdskleding met Mantels, jassen en regenjassen. Er is veel veranderd in de loop der jaren, maar datgene waar wij voor staan is altijd hetzelfde gebleven; goed en eerlijk advies, perfecte kwaliteit, klantvriendelijkheid en service. Dat zijn de pijlers waar wij nu nog steeds op bouwen. Gelegen in het hartje van het mooie Maastricht, in de Stokstraat, direct aan de oevers van de Maas. Veel van onze klanten gaan er vaak een weekendje op uit en doen dan gelijk onze zaak aan.   Hofleverancier

Sinds 1989 is Maison Louis Hofleverancier, en dat zijn wij met trots! Voordat een onderneming überhaupt in aanmerking komt voor het Hofleverancierschap, moet de zaak al minimaal honderd jaar bestaan en van onberispelijk gedrag zijn en bovendien kunnen aantonen dat zij hun sporen hebben verdiend in hun omgeving gedurende vele jaren. Wordt het predicaat aan een onderneming toegewezen dan is dit geldig voor 25 jaar waarna het bedrijf weer helemaal onder de loep wordt genomen om te controleren of het nog altijd het predicaat waardig is. Maison Louis draagt het predicaat met trots, het bekende wapen hangt dan ook direct boven onze entree. 

Professionals in kleding

Maison Louis heeft uitermate deskundige adviseurs in dienst die precies weten welke kleding bij u past en hoe deze hoort te zitten. Zij hebben jaren ervaring in de mannenmode en geven gedegen maar vooral eerlijk advies. Mannen willen niet te vaak passen, liefst helemaal niet... Dat weet Maison Louis uiteraard, vandaar dat wij de heren direct de juiste maat geven, dat spaart tijd en werk. Door het enorme assortiment mannenmode zijn wij in staat u van top tot teen aan te kleden zodat maar naar één zaak hoeft te gaan. 

Openingstijden

 • Elke maandag 13.00 - 18.00 uur
 • Elke dinsdag 09.30 - 18.00 uur
 • Elke woensdag 09.30 - 18.00 uur
 • Elke donderdag 09.30 - 18.00 uur
 • Elke vrijdag 09.30 - 18.00 uur
 • Elke zaterdag 09.30 - 18.00 uur
 • Elke zondag 12.00 - 17.00 uur
 • Let op: openingstijden kunnen afwijken tijdens feestdagen
 • Gesloten tijdens carnaval, 1e paasdag, 1e pinksterdag, 1e en 2e kerstdag.
  Voor meer info bezoek de informatiepagina van bezoekmaastricht.nl

Prijzen

 • Volwassenen€ 59,95

Kenmerken

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
 • *
 • *