Ga naar inhoud

De Historische Stadstocht

Maastricht

De leukste en origineelste manier om Maastricht te leren kennen is per fiets. Tijdens deze tocht leidt een ervaren gids U op een gezellige, gezonde en informatieve manier door middeleeuws Maastricht, de maasoevers, Eijsden en retour via pittoresk Kanne.

Contact

Sint Jacobstraat 4 B
6211 LB Maastricht
Plan je route

vanaf jouw locatie

De Historische Stadstocht: de leukste en origineelste manier om Maastricht te leren kennen is per fiets. Tijdens deze tocht leidt een ervaren gids U op een gezellige, gezonde en informatieve manier door middeleeuws Maastricht, de maasoevers, naar Eijsden en dan retour via pittoreske Kanne. U geniet van een drankje bij het pondje waarmee de Maas wordt overgestoken. Deze fietstocht wordt altijd in kleine groepen gedaan.  Vertrek: Voor individuele toeristen elke donderdag tot en met zondag om 14:00.  Vertrekpunt: Sint Jacobstraat 4 B

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *