Ga naar inhoud

Camperplaats Papillon Maastricht

Maastricht

Met 100 staplaatsen is Papillon Maastricht een van de grootste in Nederland, gelegen op slechts 2,5 kilometer van het centrum van Maastricht. Camperplaats Maastricht ligt prachtig aan de oevers van de Maas met uitzicht op kasteel Borgharen.

Met 100 staplaatsen is Camperplaats Maastricht een van de grootste in Nederland en de eerste plaats in Zuid-Nederland die puur is ingericht voor campers. Camperplaats Maastricht ligt prachtig aan de oevers van de Maas met uitzicht op kasteel Borgharen. Het ligt op slechts 2,5 km van de markt in Maastricht waardoor het stadscentrum uitstekend per fiets of te voet te bereiken is.

Camperplaats Maastricht vormt hiermee een goede aanvulling op de toeristische infrastructuur in de stad en biedt de camperaar de langgekoesterde plaats om met de camper Maastricht te kunnen bezoeken. Het is een short stay overnachtingsplaats en is voorzien van alle faciliteiten waaraan een camperaar behoefte heeft; ruime staplaatsen, een sanitair station om ballasttanks en chemisch toilet te kunnen legen, een tappunt voor drinkwater. Een groot deel van de plaatsen is daarnaast voorzien van stroom. 

Openingstijden

  • Camperplaats Maastricht is 365 dagen per jaar geopend.

Kenmerken

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *