Ga naar inhoud

Kumulus

Theater Kumulus, Maastricht

Theater Kumulus is gehuisvest in een oud schoolgebouw aan de Herbenusstraat 89 te Maastricht. Het bestaat uit een theaterzaal met 116 plaatsen en een sfeervolle foyer.

Theater Kumulus is gehuisvest in een oud schoolgebouw aan de Herbenusstraat 89 te Maastricht. Het bestaat uit een theaterzaal met 116 plaatsen en een sfeervolle foyer. Het theater wordt door alle afdelingen van Kumulus gebruikt voor voorstellingen, presentaties, lezingen en concerten. Ook is het een vaste boekingsplek van het Theater a/h Vrijthof voor kindervoorstellingen. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid het theater en/of foyer te huren. Hiervan wordt gebruikt gemaakt door particulieren, zelfstandige theatergezelschappen, amateurverenigingen of overige instellingen.

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *