Ga naar inhoud

Château St. Gerlach

Valkenburg aan de Geul

In Valkenburg, in het schitterende Ingendael, op 10 minuten rijden van Maastricht, ligt Château St. Gerlach. Een landgoed vol herinneringen en met een overweldigende schoonheid en grandeur.

Het voormalige klooster en pachthof zijn omgetoverd tot hotelkamers en suites, huiselijke hotelappartementen en verschillende restaurants. Het St. Gerlach Paviljoen & Kasteelhoeve biedt een veelvoud aan mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen.

Het eeuwenoude landgoed staat garant voor bijzondere hotelovernachtingen. De 114 hotelkamers, suites en huiselijke residenties bieden alle comfort voor een uniek zakelijk of privé verblijf in Zuid-Limburg.

Les Salons is een huiselijk restaurant. Het keukenteam maakt zoveel mogelijk gebruik van producten uit eigen tuin en de regio. Bij mooi weer is het mogelijk om te lunchen of dineren op het terras.
Of strijk neer in Burgemeester Quicx, Coffee & More voor een latte macchiato, espresso of cappuccino van onze barista.

In de gewelfde kelders is het Spa & Wellness St. Gerlach gelegen. 

Château St. Gerlach is lid van Relais & Châteaux.

Kenmerken

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *