Ga naar inhoud

SpaSereen Maastricht

Rand centrum, Maastricht

Een mini vakantie in eigen land. Dat is SpaSereen. Geniet van diverse spa arrangementen met toegang tot sauna's, stoombad, zwembaden, wellnessbehandelingen en meer.

Wil je even helemaal tot rust komen en gun je jezelf wat verwenning? Boek dan een arrangement bij SpaSereen. SpaSereen biedt diverse arrangementen en wellness behandelingen aan, met voor ieder wat wils. Ontspan in een hete sauna, neem een duikje in een van de vele baden, kies voor een massage, gezichtsbehandeling of voetverzorging. Neem tussen de behandelingen een momentje om te genieten van het heerlijke eten in het restaurant. SpaSereen heeft het allemaal.

Bij SpaSereen heb je de mogelijkheid om enkel een dagdeel te gaan of meerdere dagen. Blijf overnachten bij het resort waar je een hotelkamer kunt boeken, een appartement of een vakantiehuis. Geniet van de  ontspanning en laat je helemaal tot rust komen. Of ga op pad naar de bruisende binnenstad van Maastricht om het wat af te wisselen. Bij SpaSereen maak je er een mini vakantie van.

Kenmerken

Reviews

Lees de ervaringen van bezoekers

Bekijk de reviews van bezoekers die al een bezoek aan deze locatie hebben gebracht.

Bekijk alle reviews op tripadvisor

Locatie