Ga naar inhoud

Maastricht Marina

Maastricht

Maastricht Marina is een luxe jachthaven op een schitterende locatie, niet ver van hartje Maastricht. De marina biedt ligplaatsen voor jachten, mooie staanplaatsen voor campers en unieke logeeraccommodaties op het water.

Maastricht Marina is een luxe jachthaven op een schitterende locatie, niet ver van hartje Maastricht. De haven biedt ligplaatsen voor jachten tot een lengte van 25 meter. De ideale uitvalsbasis voor vaartochten naar België en Frankrijk. Maastricht Marina heeft tevens camperplaatsen met uitzicht over de Maas, de jachthaven en de Pietersplas. Voor gasten die een bijzondere locatie zoeken om een weekend of korte vakantie door te brengen zijn een authentieke tjalk en water lodges beschikbaar. Heerlijk genieten van de rust en de nautische sfeer op het water.

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *