Ga naar inhoud

Brasserie Britannique

Maastricht

Britannique is een bruisende brasserie in het hartje van Maastricht. Gelegen aan een van de mooiste pleinen van Europa: het Vrijthof.

André Rieu terrasarrangement | 3-gangen menu
Prijs: € 139,50

excl. kosten voor drank.

Britannique is een bruisende brasserie in het hartje van Maastricht. Gelegen aan een van de mooiste pleinen van Europa: het Vrijthof. 
Boven de brasserie bevindt zich Boutique Hotel Britannique. Hotel en Brasserie Britannique is de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan of rond Maastricht, zowel voor toeristen als zakenreizigers. Alle bezienswaardigheden en winkels liggen op een korte afstand. Daarnaast bevindt Hotel en Brasserie Britannique zich in het culinaire hart in de stad waar u kunt genieten van weelderige gerechten in een prachtige omgeving.

In 2020 is de brasserie geheel vernieuwd, waardoor het een moderne en chique uitstraling heeft met behoud van klassieke elementen. Het unieke interieur zorgt voor veel bekijks en bewondering. Op het bruisende terras, dat deels overdekt en verwarmd is, kunt u lekker een hapje eten en van een drankje genieten. Kortom, zeker een bezoek waard!

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *