Ga naar inhoud

De Bordenhal

Maastricht

Toneelgroep Maastricht is een van de grote nationale toneelgezelschappen en het stadsgezelschap van Maastricht en is gevestigd in de Bordenhal . Sinds januari 2015 staat het onder leiding van Serve Hermans en Michel Sluysmans.

Toneelgroep Maastricht is een van de grote nationale toneelgezelschappen en het stadsgezelschap van Maastricht en is gevestigd in de Bordenhal. Sinds januari 2015 staat het onder leiding van Serve Hermans en Michel Sluysmans. Zij verankeren Toneelgroep Maastricht in het Limburgse land en richten van daaruit hun blik op de wereld. Een liefdevolle blik die zich vertaalt in warme en muzikale voorstellingen over mensen met wie ze zich kunnen identificeren.

Per seizoen maken ze vier tot vijf nieuwe producties: reisvoorstellingen voor de kleine en de grote zaal, huisproducties in het eigen theater De Bordenhal en voorstellingen op locatie. Onder de noemer Talent-Lab worden voorstellingen door jonge theatermakers gemaakt. Speciaal voor het voortgezet onderwijs maken ze educatieve voorstellingen die gespeeld worden in de klaslokalen.

Prijzen

  • van € 10,00 tot € 20,00
  • Betaalmogelijkheden: Contant, PIN, Online

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *