Ga naar inhoud

Room Escape Maastricht

Maastricht

6 rooms - geschikt als activiteit voor teambuilding, vrijgezellenfeesten, of met vrienden of familie.

Eén kamer, één uur, één team, één mogelijke ontsnapping… Laat de deur achter je in het slot vallen en zorg dat je met jouw team onder tijdsdruk de juiste code van de deur weet te ontrafelen. Een spannend uitje in Maastricht.

De enige echte Escape Game is nu in het echt te spelen in Maastricht! Met je team word je in een ruimte geplaatst met een eigen thema. Vanaf dan gaat de klok tikken en is er nog maar één ding van belang: de weg naar buiten weten te vinden binnen een uur!

Er wordt van je gevraagd om al je kennis, vaardigheden en talenten in te zetten om zo puzzels op te lossen en verborgen hints te vinden. Alleen als je goed weet samen te werken en weet te presteren onder druk lukt het om alle verborgen raadsels te ontrafelen en de eindcode te kraken.

Openingstijden

  • Dagelijks 09.00 - 23.00 uur

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *