Ga naar inhoud

Slagerij Van Melik Du Chef

Binnenstad, Maastricht

Bij onze slagerijen vindt u vleeswaren en koksproducten die op echte ambachtelijke wijze bereid zijn volgens traditionele recepten met het gebruik van de beste ingrediënten.

Contact

Binnenstad
Laag Mosae Forum 13
6211 DV Maastricht
Plan je route

vanaf jouw locatie

Bij onze slagerijen vindt u vleeswaren en koksproducten die op echte ambachtelijke wijze bereid zijn volgens traditionele recepten met het gebruik van de beste ingrediënten. Bij slagerij Van Melik Du Chef vindt u een uitgebreid assortiment verse vleeswaren, met zorg bereid en smakelijk gepresenteerd. Wat is er gezelliger dan samen BBQ-en op een zomerse dag? Lekker smullen van mals gegrilde vleesspecialiteiten met een heerlijke frisse salade en verrassende sauzen. Dat is nog eens genieten! Bij Van Melik Du Chef maken we het u deze zomer extra gemakkelijk met een smakelijk assortiment BBQ toppers: gemarineerde vleesspecialiteiten, lekkere spiesen, worstjes, salades en sauzen. Probeert u ook eens onze beproefde "specials" voor een extra culinair tintje. U kunt zelf uw favoriete BBQ pakket samen stellen en uw slager heeft natuurlijk ook een aantal smakelijke combinaties voor u in petto.

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *