Ga naar inhoud

Bie de Börreger

Maastricht

Mooi en rustig gelegen vakantiehuis in Maastricht! Meer weten en al een beetje zien van de plek waar je een aantal dagen helemaal wil gaan relaxen zorgt voor die voorpret. 'Bie de Börreger', in de volks/dorpsmond wordt zo ons adres aangeduid.

Rust en cultuur in evenwicht!
Voorpret is ook een onderdeel van de vakantiepret.
Meer weten en al een beetje zien van de plek waar je een aantal dagen helemaal wil gaan relaxen zorgt voor die voorpret.
'Bie de Börreger', in de volks/dorpsmond wordt zo ons adres aangeduid.
In het vroegere dorp Itteren, nu een wijk van Maastricht wist men dan waar je woonde.
Het huis van de man die 29 jaar burgemeester was van de ooit zelfstandige gemeente Itteren heeft die bijnaam voor de echte ltternaren behouden, ook lang na zijn dood nog.
Het dorp was klein, de mensen arm maar de gemeenschapszin groot en voor die gemeenschap was hun omgeving een klein paradijs.
De omgeving is paradijselijk gebleven. Iedere dag, afhankelijk van het seizoen en het weer, een nieuwe rivier, nieuwe luchten, nieuwe geuren die je zintuigen prikkelen.

Locatie

Jij bent toch ook een Fijnproever?

Schrijf je kosteloos in en wij geven jou de allerleukste adresjes om Maastricht te ontdekken. Verborgen parels en onontdekte plekjes waar je alvast over kunt wegdromen. Ook ontvang je een actiecode waarmee je voor een leuk prijsje kunt overnachten én parkeren.

Je bent er bijna! We hebben je een e-mail gestuurd waarin je jouw inschrijving alleen nog maar hoeft te bevestigen.

Heb je binnen 15 minuten nog geen e-mail ontvangen? Dan kan deze in je spamfolder zitten.

Er ging iets mis met je aanmelding. Probeer het nog een keer of stuur een e-mail naar info@bezoekmaastricht.nl.
  • *
  • *